Het uitzicht vanuit deze zwevende boomhut in Zweden is unreal dus ga maar boeken

Het uitzicht vanuit deze zwevende boomhut in Zweden is unreal dus ga maar boeken

Mocht je een tripje naar Zweden op de planning hebben staan dan hebben wij een gouden tip voor je: deze zwevende boomhut. Het uitzicht is prachtig en ook de hut zelf mag er wezen dus begin maar te sparen voor de overnachting van je dromen.

Zwevende boomhut in Zweden

Een weekendje weg om even te ontsnappen uit je drukke leven in de stad is af en toe broodnodig. Idealiter trek je dan de natuur in en mocht je dit toevallig in Zweden willen doen en je hebt geld te veel, dan is deze slaapplek perfect.

De zwevende boomhut is namelijk de ideale plek voor een magisch of romantisch weekendje weg. Dat hoor je natuurlijk vaker, maar deze plek lijkt wel écht een soort Narnia (maar dan zonder boze heksen en monsters). De hut is zo hoog, dat het net lijkt alsof je boven de bomen zweeft.

Meer sprookjesachtige cabines

De zwevende boomhut hoort bij een hotelketen genaamd Treehotel en er zijn nog veel meer geweldig cabines beschikbaar. Zo heb je andere boomhutten met namen als Bird’s Nest, The Cabin en The UFO – de naam verklapt al hoe dat laatste huisje eruit ziet. Eén ding dat alle huisjes gemeen hebben, is dat het allemaal moderne variaties zijn op traditionele boomhutten. En dat ze superdeluxe en duur zijn, dat ook.

Treehotel ligt zó afgelegen dat je eerst naar Lulea moet vliegen en vervolgens regelt het hotel een auto voor je om op de locatie te komen. Je kunt hier dus écht even disconnecten en genieten van je ~gezelschap~. Dus, hoeveel kost dat grapje? De prijzen verschillen en liggen tussen €115 en €680 per nacht dus begin maar vast te sparen.

Vergeet vijfsterrenhotels, in deze boomhutten wil je overnachten

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.