Lesley
Lesley Love & Life 31 mei 2018

Zo geef je hem aanwijzingen in bed

Dat communicatie belangrijk is – ook in de slaapkamer – weet je allicht wel. Maar dat in de praktijk toepassen blijkt zo gemakkelijk nog niet. Je wilt je lief niet het gevoel geven dat hij het niet goed doet of vindt het toch een tikje gênant om dat onderwerp aan te snijden. Dankzij deze tips geef je hem zonder blozen de juiste aanwijzingen in bed.

1. Knoop dit eerst in je oren: je verdient het om je hoogtepunt te bereiken

Seks wordt nog te vaak gezien als een mannenzaak, maar het is niet eerlijk als alleen je lief aan zijn trekken komt. Vergeet daarom nooit dat een vrijpartij pas voorbij is als jullie allebei tevreden zijn. Wedden dat je lief ook gewoon wil dat jij je voldaan voelt na de seks? Om dat te bereiken moet je gewoon open en eerlijk met elkaar communiceren.

2. Wees direct, maar geef ook complimenten

Mannen vinden complimenten even leuk als wij, misschien nog wel meer. Als hij kookt of de vuilniszakken buitenzet, verwacht hij dat je hem daar uitgebreid de hemel voor in prijst. Dat is in de slaapkamer niet anders.

Om te voorkomen dat je hem kwetst, is het wel zo verstandig om je feedback even te bewaren tot een paar uur na de vrijpartij. Vertel hem zeker wat hij goed deed, en wat je de volgende keer fijn zou vinden.

aanwijzingen in bed

3. Wees duidelijk

Draai niet rond de pot en vertel gewoon wat je denkt. Je bedpartner weet niet wat jij wilt op dat moment en hij of zij verwelkomt je aanwijzingen waarschijnlijk met open armen. Ook jij kunt niet exact weten hoe een bepaalde beweging bij de ander voelt, toch? Kleine richtingaanwijzingen zijn daarbij vaak al voldoende.

4. Geef je tips tijdens het voorspel

Over seks praten tijdens het avondeten kan een beetje ongemakkelijk zijn. Zodra je meer in the mood bent, wordt het gemakkelijker om erover te beginnen. Vertel tijdens het voorspel wat je precies wilt. Grote kans dat je lief dat nog sexy vindt ook.

5. Verpak het met liefde

Gebruik de sandwichmethode: zeg hem hoe goed je die bepaalde beweging vond en geef tussen de lijntjes nog wat extra tips voor de volgende keer. Zo lijkt het helemaal niet alsof je kritiek hebt gegeven, voelt je lief zich zelfverzekerd én krijg jij de volgende keer gewoon wat je wilt. Misschien beginnen jullie zelfs wel meteen aan de tweede ronde.

aanwijzingen in bed

6. Vraag je partner eens naar wat hij of zij wil in bed

Voor wat, hoort wat. Heeft je lief nog fantasieën of dingen die hij of zij graag eens wil uitproberen? Seks draait om geven en nemen, en daar moeten jullie beiden voor openstaan. Suggereer nieuwe dingen die jij wilt en stel je partner ook vragen. En nu hup, gaan oefenen!

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Zo geef je hem aanwijzingen in bed
Sluiten