Myrthe
Myrthe Beauty 5 mei 2018

Zo denken mannen blijkbaar écht over je schaamhaar

Of je nu gaat voor een full Brazilian wax of het gras lekker laat groeien moet je vooral zelf weten, maar aangezien je toch op dit artikel hebt geklikt – en daarom dus nieuwsgierig bent hoe mannen over deze kwestie denken – presenteren we je bij dezen de resultaten van een onderzoek. Enne … blijkbaar hoeft het niet zo nodig kaal te zijn daar beneden. 

Het zit dus zo

Nu heeft een man in principe niet veel te zeggen over hoe jij erbij loopt down under, laat dat duidelijk zijn. Maar als het je wel interesseert hoe mannen denken over vrouwelijk schaamhaar, dan leren we dat we het scheermes af en toe gerust links mogen laten liggen.

Dat blijkt uit een onderzoek bij meer dan duizend mannen door Manscaped, een verzorgingsmerk voor mannen dat blijkbaar bredere interesses heeft en dus ook alles wil weten over schaamhaar bij vrouwen.

Een beetje haar is oké

Om een lang verhaal kort te maken: van die duizend mannen gaf 63% aan dat ze zich aangetrokken voelen tot een ‘natuurlijke’ vrouw. Daarmee bedoelen ze dat een beetje haar oké is, zolang het maar niet too much wordt, flossen is niet fijn.

schaamhaar

Omdat je niet iedereen kunt pleasen, verbaast het je waarschijnlijk niet dat die resterende 27% van de mannen een andere mening heeft. Ongeveer de helft vindt lichaamsbeharing (en dus schaamhaar) een afknapper. Niet zo erg, wij vrouwen zijn ook niet allemaal fan van een bos mannelijk schaamhaar waar je nog amper zijn soldaatje in kunt terugvinden (gniffel gniffel).

Er zit dus maar één ding op: trek je er niets van aan. En als je dat wel doet, dan kun je altijd met je partner bespreken hoe hij erover denkt!

The Sun

Reageer op artikel:
Zo denken mannen blijkbaar écht over je schaamhaar
Sluiten