Lesley
Lesley Fashion 12 jun 2018

Zo blijft je off-shoulder top wél zitten

Hij maakte vorig jaar zijn intrede en ook deze zomer zie je de off-shoulder top overal opduiken. Sexy en stijlvol, maar ook de bron van heel wat irritatie want waarom blijft dat onding nooit zitten? Dit trucje zorgt ervoor dat je je favoriete kledingstuk nooit meer omlaag hoeft te trekken. 

Size matters

Simpelweg de juiste maat kiezen kan al het verschil maken. We zien je al vanop kilometers afstand met je ogen rollen en horen je ‘clickbait’ mompelen, maar dat is dit trucje niet. Geduld, sister. Maar even serieus: de juiste maat is écht belangrijk.

Pas dus voldoende maten in de winkel. Plaats de mouwen op de hoogte waar je ze wenst te dragen en maak een paar armbewegingen. Kruipen je mouwen omhoog? Probeer dan een maatje groter. Zakken ze af? Dan pas je het best een maatje kleiner.

De truc: elastiekjes en veiligheidsspeldjes

Heb je de juiste maat gekocht, maar blijft je topje omhoog kruipen? Voorzie dan voor beide kanten van je topje een elastiekje en maak dat aan de voor- en achterkant vast met twee veiligheidsspelden. Nu kun je de elastiekjes als een soort van valse mouw dragen zodat je topje mooi op zijn plaats blijft zitten!

Reageer op artikel:
Zo blijft je off-shoulder top wél zitten
Sluiten