Alex
Alex Beauty 18 apr 2018

Met deze 4 tips verwijder je heel eenvoudig je zelfbruiner

De barre winterkoude ligt achter ons en we kunnen weer in een rok of jurkje de deur uit, fijn! Om de beentjes toonbaar te maken voor het grote publiek gaan we met z’n allen heftig in de weer met zelfbruiner. En daar kan nogal wat fout gaan. Geen paniek, er zijn oplossingen.

Zelfbruiner verwijderen

Wie weleens wakker is geworden als wortel in plaats van bronze goddess weet wat voor paniek zelfbruiner kan veroorzaken. Gelukkig zijn er genoeg hacks die ervoor kunnen zorgen dat jij alsnog zo stralend als een zonnetje je huis verlaat. Probeer deze vier eens.

1. Citroensap

Citroen is werkelijk overal goed voor. Drenk een doekje in citroen- of limoensap en stop het eventjes in de microgolfoven. Zorg dat het doekje niet té heet is en wrijf het voorzichtig over de plek waar je de zelfbruiner wilt verwijderen.

2. Sauna

Tien minuutjes in de sauna zouden ervoor moeten zorgen dat je je zelfbruiner zonder moeite moet kunnen verwijderen met een handdoek. Voor de zekerheid neem je het best een felgekleurde handdoek mee (een witte handdoek wordt awkward) en zorg alsjeblieft dat je de sauna niet vol spettert met zelfbruiner.

zelfbruiner

3. Tandpasta

Het lijkt ons vrij duidelijk dat je dit niet gebruikt voor over je hele lichaam. Een beetje tandpasta op een plek waar je zelfbruiner hebt gemorst zoals je polsen of vingers zorgt ervoor dat vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gebruik hiervoor wel witte tandpasta, andere soorten hebben namelijk niet hetzelfde effect.

4. Scheerschuim

Als je wat hebt overdreven met je fake tan en de intensiteit iets wilt verminderen kun je wat scheerschuim aanbrengen op de plaatsen waar het subtieler mag. Inwrijven, afspoelen en klaar. Enne, nu je daar toch zit met de bus scheerschuim kun je meteen je benen scheren. Hier lees je hoe je van die glowing killer legs krijgt.

Reageer op artikel:
Met deze 4 tips verwijder je heel eenvoudig je zelfbruiner
Sluiten