Tessa
Tessa Love & Life 28 jan 2019

Je kunt Kensington Palace afhuren voor je eigen royal wedding

Aan iedereen die al een (stiekem) Pinterest-bord heeft met trouw-ideetjes: je hoeft geen zalen meer te zoeken, want we hebben je droomlocatie al gevonden. Je kunt namelijk trouwen in Kensington Palace – ja, het échte paleis. 

De perfecte trouwlocatie

Na de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry wil zo ongeveer iedereen wel zo’n sprookjeshuwelijk. En dat ligt nu wel heel dicht binnen handbereik, want Kensington Palace is toegankelijke voor álle trouwers.

Het paleis, waar prins William en Kate Middleton wonen en waar prins Harry en de hertogin van Sussex hebben gewoond, wordt ook verhuurd als trouwlocatie. Je hoeft niet eens een koninklijke titel te hebben om er te trouwen. Valt dat even mee, want die hebben we niet sinds Meghan onze prins heeft ingepikt.

View this post on Instagram

??

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Je eigen royal wedding

Volgens de website van het paleis kun je je ceremonie houden in een van de vleugels als je honderdvijftig gasten of minder hebt. Als je gastenlijst groter is, kun je ook gaan voor de orangerie in van Kensington Palace en die is al helemaal prachtig. Hier passen zo’n duizend mensen in, al denken we dat de kans klein is dat je zoveel vrienden en familie uitnodigt. Maar hé, go big or go home.

trouwen in Kensington Palace

De receptie en het diner kun je organiseren in een van de prachtige state apartments, daar passen zo’n driehonderd gasten in.

Wanneer kun je trouwen in Kensington Palace?

De trouwlocatie van je dromen is helaas niet het hele jaar door beschikbaar, maar slechts een paar dagen per jaar. Op de website staan geen prijzen vermeld, maar we hebben een indicatie voor je. Ga er even voor zitten want volgens E!News kost het afhuren van de locatie voor een weekenddag zo’n 18.000 pond ofte meer dan 20.000 euro. Slik.

Maar goed, dan trouw je ook wel als een echte royal. Er zijn trouwens ook andere koninklijke locaties die je per dag kunt afhuren. Zo kun je ook trouwen in het Hampton Court Palace, Banquetting House en Kew Palace. Alle locaties worden wel ver van tevoren al geboekt. Begin dat huwelijk van je maar al te plannen dus, ook als dat pas over tien jaar is.

Side note: Meghan Markle en prins Harry zullen waarschijnlijk niet naar je feestje komen. Nog een sprookjesprins vinden? Dat kan via deze Disney-datingsite.

Onze favoriete love story: zo leerden Meghan en Harry elkaar kennen

Reageer op artikel:
Je kunt Kensington Palace afhuren voor je eigen royal wedding
Sluiten