Lesley
Lesley Entertainment 2 jun 2019

Het huis van Zac Efrons opa hangt vol posters van zijn kleinzoon en yasss

Als je een nineties kid bent, is de kans groot dat je een crush had op Blinker, Pieter van ‘Spring’ en … Zac Efron. Vooral van die laatste verzamelden we tientallen posters om er onze slaapkamer mee te behangen. En niet alleen wij vonden dat blijkbaar een prima decoratiekeuze, de opa van Zac is het er daar helemaal mee eens. #toocute

Een tijdje geleden werd de beste man 91 en dat vierde Zac door een video van zijn opa in zijn Instagram-feed te knallen. In het geweldig schattige filmpje zingt de hele familie ‘Happy Birthday’, maar dat is niet eens het beste aan de heel video.

Als je goed kijkt, zie je namelijk dat zijn hele huis vol Zac Efron-posters hangt. Wij kunnen ‘m geen ongelijk geven én herkennen zelfs een paar exemplaren die wij vroeger ook nog hebben opgehangen. Het is dat we tegenwoordig een slaapkamer delen met ons lief of we hadden die posters allang terug vanonder het stof gehaald.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron) op

Let that sink in: de opa van Zac Efron heeft posters in zijn living hangen van zijn halfnaakte kleinzoon. Dat moet zowat het toppunt zijn van een trotse opa, en wij vinden het helemaal geweldig. Minstens even schattig zijn de woorden van Zac over zijn opa:

“From the day I came into this world, [he] taught me everything: how to tell stories, ski, laugh, love, work hard, and appreciate the beautiful things in life: paying it forward, treat others as one would like others to treat oneself, and live every day to the fullest. I’ve never seen anyone light up a room like you Grandpa. Thanks for being my idol, mentor, best friend, and the BEST SKIER in the family.”

Gelukkige verjaardag, opa Efron, wij zoeken onze oude posters alvast nog eens op. Enne … ook dit meisje is wel een érg grote fan van Zac Efron.

HelloGiggles

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Het huis van Zac Efrons opa hangt vol posters van zijn kleinzoon en yasss
Sluiten