Renee
Renee Fashion 21 apr 2019

Dankzij deze simpele tip krijg je je witte sneakers zo weer écht wit

Witte sneakers kunnen letterlijk onder elke outfit, alleen … zien ze er na twee weken alweer eerder grijzig uit dan wit. Zie jij dat ook altijd als dé gelegenheid om een nieuw paar in je winkelmandje te slepen? Dan hebben wij goed (of slecht) nieuws voor je, want dankzij dit trucje krijg je je afgetrapte, vieze schoenen zó weer wit.

Witte sneakers schoonmaken

Een beetje afgetrapt is oké, maar vieze schoenen moet je gewoon schoonmaken. Of niet meer dragen. Gelukkig hoeft dat laatste nu geen optie meer te zijn, want thank God voor slimme mensen op Twitter. Dankzij een tip van Twitter-gebruiker Stacey is het schoonmaken van vieze schoenen namelijk zo gebeurd.

Wat je nodig hebt? Niet veel. Sterker nog, waarschijnlijk heb je alles al in huis: bakpoeder en afwasmiddel. Dus zélfs als je een ramp bent met de wasmachine moet dit je nog wel lukken. Score.

Zo maak je je witte sneakers weer schoon

Om vieze schoenen weer zo wit als sneeuw te krijgen, spoel je ze eerst eens grondig af. Meng vervolgens het bakpoeder met het afwasmiddel, smeer de vieze boel in met een tandenborstel en laat het even intrekken.

Vervolgens spoel je je schoenen weer af en stop je ze nog even in de wasmachine, et voilà. Je baby’s zijn weer zo goed als nieuw. Eerst zien en dan geloven? Check dit:

En mocht dit trucje tóch niet werken, dan kun je altijd nog hiermee aan de slag.

Zo krijg je die vlekken van je witte sneakers

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dankzij deze simpele tip krijg je je witte sneakers zo weer écht wit
Sluiten