Deze 6 jassen houden je deze winter warm

Fashion

Deze 6 jassen houden je deze winter warm

De weergoden zijn ons lang gunstig gezind geweest, maar nu is Koning Winter echt in het land. Het nadeel daaraan is dat we, euh, doodvriezen, het voordeel is dat onze winterjassen weer uit de kast kunnen. Een nieuwe nodig? (Nu ja, nodig.) Dit zijn de leukste zes exemplaren die nu in de winkel hangen. 

Fel in pastel

Deze kleur heeft een pastel-vibe en wie dacht dat die alleen in de lente konden, is flink mis. Je scoort hem bij Urban Outfitters. Combineer ‘m met een abnormaal dikke sjaal (en die schattige dotjes) en je trotseert de kou moeiteloos.

winterjassen

Bang saapjen

Deze jas wil je hebben in de bruine én zwarte variant. Vooral de binnenkant is ontzettend zacht en houdt je heerlijk warm. Koukleumen opgelet, deze wil je. Hij kost maar 70,99 euro, dus schaf ze vooral allebei aan.

winterjassen winterjassen

Hallo teddy coat

Nog beter dan een gewone teddy coat? Een lange teddy coat. Houdt je net wat warmer dan een gewone winterjas, is heerlijk zacht, en houdt letterlijk alle wind tegen. Wij bestellen er drie. Is dat overdreven? Meh. Hij kost je 119 euro.

winterjassen

Roodkapje

Als je je slecht voelt, trek je gewoon deze rode jas aan en je voelt je instant Beyoncé. De rode kleur geeft je zelfvertrouwen (en straalt dat ook uit), de lengte van de jas beschermt je tegen de gruwelijke buitenwereld. Je koopt ‘m bij & Other Stories.

winterjassen

Release your inner Umbridge

Nog wat schilderijen van katten erbij en een paar koppen rozenbottelthee en je voelt je zo in het kantoor van Omber in de ‘Harry Potter’-films. En geef toe: wie wil er nu geen real-life 149 euriessuikerspin zijn?

winterjassen

Marsupilami madness

De luipaardtrend blijft hangen en dat vinden wij helemaal niet erg. Deze Marsupilami-schoonheid kost je slechts 80 euro.

winterjassen

Nog meer nodig om je warm te houden?

Deze kleren hebben thermische verwarming en wij bestellen ALLES