Lesley
Lesley Love & Life 3 mei 2019

Dit weekend wordt een feestje want wij mogen vier flessen gin weggeven ?

Vrijdag! Weekend! Gin! Niks meer in huis? NSMBL to the rescue, want wij mogen vier flessen weggeven. De vijfde hebben we zelf opgedronken. De klassieke gin-tonic beu (zó 2018)? Geen zorgen, want we fiksen je meteen ook een receptje om ‘m te pimpen. 

Weekendvibes

Mei is een moeilijke maand voor de studenten onder jullie: er is nu echt geen ontkomen meer aan en studeren zul je, maar veel liever slurp je rosé op een terras. Mensen die al werken kunnen uitkijken naar een deugddoende vakantie (of niet, wanneer ze dom zijn en al hun vakantiedagen al in februari opdeden in Peru. #jesuislesley), maar die lijkt nog zo ver weg.

Anyways, genoeg zelfmedelijden: wij zijn er om jullie uit dat lijden te verlossen, want om het weekend goed in te zetten, verloten we vier flessen gin. Voor in gin-cocktails, een simpele gin-tonic of een godendrankje met een twist: gin is altijd goed. (Behalve de dag nadien, dan iets minder.)

gin winnen

Bombay Sapphire: limited edition

Bombay Sapphire lanceerde onlangs de Limited Edition English Estate en je mag je verwachten aan ingrediënten als pepermunt, rozenbottel en geroosterde hazelnoot. Het merk omschrijft de gin zelfs als een drankje dat doet denken aan de milde zomer van het Engelse platteland, wij omschrijven ‘m simpelweg als very fine, milady.

Je vindt ‘m vanaf deze maand bij Delhaize voor 28,99 euries, maar als je ook aan het begin van de maand krap bij kas zit, kun je er via onze Instagram-pagina vier winnen! #weekend #drinken #yaassss. Of het weer nu meezit of niet, deze gin giet je vast in al je dorstlessers deze zomer.

gin winnen

#winginbaby

‘Kom toch eens ter zake, wij hebben dorst’ horen we jullie al denken – en gelijk hebben jullie. Alles wat je moet doen om een fles (en twee glazen!) te winnen is NSMBL.be liken op Instagram, onderstaande foto liken en drie mensen taggen onder het bericht. #gintastic #gincredible #ginsorrywestoppenal

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog niks te doen (drinken) dit weekend? Wij geven vier flessen gin weg! ? (Er waren er vijf maar het leven van een kantoorhond is zwaar) Wat moet je doen? ?? Volg @nsmblbe en @bombaysapphire ?? Tag drie vrienden onder deze post Schol! #gintastic #gincredible #ginsorrywestoppenal

Een bericht gedeeld door NSMBL.be (@nsmblbe) op

Mix ‘m met gember en appel

Vind je een gewone gin-tonic iets te saai (of zijn je vrienden snobs die roepen dat gin-tonics zó 2018 zijn)? Voeg er dan gewoon wat gember en appel aan toe, zoals in dit recept:

Wat heb je nodig?

 • 50ml Bombay Sapphire Limited Edition: English Estate
 • 25ml appelsap
 • 75ml Fever Tree gemberbier

En voor de garnituur? (aka om ‘m Instagram-worthy te maken)

 • 1 dun schijfje Granny Smith-appel
 • 1 schijfje citroen
 • 1 takje citroentijm

Hoe maak je ‘m?

 • Plaats de schijfjes citroen en appel in de bodem van een highball- of copa-glas.
 • Voeg Bombay Sapphire Limited Edition English Estate gin en appelsap toe.
 • Roer goed om de smaken te mengen.
 • Vul het glas met ijsblokjes en vervolgens met het gemberbier.
 • Roer nog eens zachtjes om te mengen.
 • Garneer met een takje limoentijm in het glas.

Schol enne … may the odds be ever in your favor and the gin ever in your home bar. Schol!

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit weekend wordt een feestje want wij mogen vier flessen gin weggeven ?
Sluiten