Fashion 13 aug 2018 Sarie

Er is een nieuwe trend in modeland en van ons mag hij weer vertrekken

Voor de nieuwste trend in Hollywood hoef je geen duizenden euro’s neer te leggen. Je kunt nu dus eindelijk op je favoriete celebs lijken, als je dat zou willen tenminste, want die nieuwe trend is White Trash Fashion

White Trash

‘White Trash’ werd vroeger vooral gebruikt als scheldwoord om blanke Amerikanen die als marginaal werden beschouwd te omschrijven. Nu wordt de term White Trash opgewaardeerd als hét fashion statement van dit moment en past het binnen de familie van looks die we als ‘marginaal chic’ omschrijven. Denk aan foute hemden met te veel kleuren, wijde broeken en bandana’s.

white trash

Justin Bieber en Post Malone

Deze enorm succesvolle artiesten zouden we weleens de schuld kunnen geven van de nieuwe hype. De twee zijn goede vrienden en beginnen steeds meer op elkaar te lijken. Zo zijn ze beiden fan van hawaiihemden, hebben ze alle twee een vies snorretje en lijkt het alsof ze hun haren al jaren niet meer gekamd hebben.

Laat ons hopen, bidden zelfs, dat de White Trash-look niet even succesvol wordt als Biebers kapsel enkele jaren geleden of zowel je broertje als je lief lopen in no time rond met die afgrijselijke look. En dat wil je niet.

Your a beautiful person Posty! Truly an honor to know you my brother!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Get the look (maar voel je vooral niet verplicht)

Als je er altijd al van droomde om te lijken op je nonkel die al tien jaar lang hetzelfde hawaïhemd draagt op de familie-bbq, say no more! Deze look is trouwens niet enkel voor mannen, ook vrouwen kunnen de White Trash-look omarmen. Billie Eilish bijvoorbeeld is een van de upcoming artists dit jaar en grote fan van deze look.

Dus nog eens: verzamel een kleurrijk hemd, een losse broek, opvallende sneakers en dit alles het liefst vijf maten te groot. Afwerken kan met een ongeïnteresseerde blik of een brede grijns, afhankelijk van je mood.

exclamation point on my lil nose

A post shared by billie eilish (@wherearetheavocados) on

☁️

A post shared by billie eilish (@wherearetheavocados) on

i-D

Reageer op artikel:
Er is een nieuwe trend in modeland en van ons mag hij weer vertrekken
Sluiten