Jutta
Jutta Love & Life 3 mei 2019

Heel wat gratis optredens in Brussel dit weekend!

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

Festival van het freten

Naar een festival ga je meestal niet voor het eten, want die veel te dure pita of slappe pizzapunt kun je ook wel bestellen zonder te moeten aanschuiven met twintigduizend festivalgangers. Op het foodtruckfestival HAP echter geen slappe hap, maar 25 originele foodtrucks die de wachtrij meer dan waard zijn. Dit weekend strijken ze neer in het Kasteelpark in Schoten. De inkom is gratis, het eten helaas niet.

Een stad vol stock sales

Wat is er beter dan een stock sale? Een hele stad vol stock sales, en dat is precies wat er zaterdag en zondag in Mechelen staat te gebeuren. Wij lazen “kortingen tot 80%” en boekten alvast ons treinticket.

O dierbaar Brussel

Ook in Brussel wordt het druk dit weekend, want daar vindt het jaarlijkse Irisfeest plaats. Dat is bedoeld om “het 30-jarig bestaan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de 150e verjaardag van de Brusselse tram” te vieren … en daar worden wij totaal niet warm van. Waarom je dan toch moet gaan? Voor de (gratis!) optredens natuurlijk.

Vrijdagavond is het Elektro Night op het Paleizenplein, met onder andere Ofenbach en Claptone, zaterdag zijn er op diezelfde plek allerlei optredens van Belgische artiesten als Todiefor en Girls in Hawaii. #dansendansen

PS: Wie de zoetgevooisde stem van NSMBL’s Jutta graag eens wil horen kan elke vrijdag luisteren naar radio NRJ, waar ze je samen met Valerie Wynants het weekend inloodst.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Heel wat gratis optredens in Brussel dit weekend!
Sluiten