Jutta
Jutta Fashion 3 okt 2019

Zo haal je alles uit het Weekend van de Klant op 5 en 6 oktober

In het Weekend van de Klant kunnen winkeliers hun klanten een extra glimlach bezorgen, maar als shopper word je toch vooral blij van die cadeautjes, kortingen en free stuff. Met een klein beetje voorbereiding wordt jouw strooptocht nog beter. 

Hang je in de zetel met een gigantische kater en ben je van plan te boodschappen wat uit te stellen? Doe toch maar niet, want je kunt echt wel leuke dingen scoren op het Weekend van de Klant. Tegen twintig procent korting of een gratis koffiekoek zeg je geen nee, zélfs met een kater.

Het doel op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is duidelijk: zoveel mogelijk gratis dingetjes scoren bij zoveel mogelijk stops. Hoe pak je je plundertocht best aan? Door voorbereid ten strijde te trekken natuurlijk. Dat doe je door via deze link alvast op te zoeken welke handelaars deelnemen én wat je er dan krijgt. Wij maken ons al op voor geschenkjes op de Meir en een gratis piottenkoek bij de bakker.

Pro-tip: bij heel wat winkels krijg je een appel – leuk, maar niet als je al vijf appels meesleept. Sla die zaken dus gerust over, tenzij je ‘s avonds appelmoes wilt maken but who are we kidding. 

Meer weekendtips

Klaar met shoppen? Dan heeft het weekend ook nog wat andere dingen voor je in petto. In Gent vindt vrijdag en zaterdag de eerste editie van Waterfront plaats, een gratis showcasefestival waar je gratis de artiesten kunt leren kennen waar je volgend jaar waarschijnlijk al dure tickets voor zal moeten kopen.

En dan is er nog de De Facebook-groep ‘Elke dag dezelfde foto van Kris en Dany’. Die kreeg een eigen overzichtstentoonstelling in Antwerpen met telkens die zelfde foto van Kris Wauters en Dany Verstraete. De twee legendes kwamen zelf ook een kijkje nemen trouwens, om het allemaal nog wat genialer te maken. Jij kunt er nog tot zondag terecht om deze – ehm – hoogmis van de Vlaamse cultuur te bewonderen.

Happy Weekend!

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Zo haal je alles uit het Weekend van de Klant op 5 en 6 oktober
Sluiten