Lesley
Lesley Food 21 sep 2018

Weekend! Prosecco! (En jij kunt 2 flessen winnen)

Vrijdag! Weekend! Prosecco! Geen fles meer koud staan? NSMBL to the rescue, want wij mogen vier pakketten van twee flessen weggeven. Of je het stijlvolle drankje opdrinkt tijdens je volgende epic voordrink of in het gezelschap van je onesie en ‘Friends’ maakt niet uit, smaken zal het sowieso.

Weekendvibes

September valt altijd zwaar: studenten moeten terug achter hun boeken kruipen en als je al werkt, is de kans groot dat je er net een zalige vakantie hebt opzitten en je door al dat achterstallig werk alweer een paar verlofdagen nodig hebt.

Het dagelijks ritme sluipt er langzaamaan terug in en op woensdag beginnen we al af te tellen naar vrijdag (gelukkig leest onze baas niet ál onze artikels). Om het weekend goed in te zetten, kraken we op de redactie of thuis al eens een fles.

prosecco

Freixenet

Je kent het merk misschien al van de cava, maar nu heeft Freixenet ook twee schuimwijnen op de markt gebracht: Prosecco DOC en Italian Rosé. Zij die het weekend graag in stijl inzetten kunnen de schuimwijnen drinken als aperitief of in een heerlijke Bellini-cocktail.

En eerlijk: een merk dat haar schuimwijn voorstelt met de woorden ‘vieren in stijl op elk moment van de dag’ vinden wij een heel oké merk. Hallo day-drinking. 

prosecco

May the odds be ever in your favor

Geen drank meer in huis en je maandbudget er alweer doorgejaagd? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij mogen vier pakketten met daarin een fles prosecco en een fles rosé weggeven. 

Wil jij iemand blij maken met het pakket? Laat ons dan weten wie van jouw vriendinnen, mama, zussen, … een fles verdient en waarom. (Als je ze liever zelf opdrinkt, is dat ook oké, want er zitten twee flessen in het pakket.)

Wat je moet doen om te winnen? Als de bliksem een mailtje sturen naar [email protected]. Nu ja, niet als de bliksem, want het is niet om ter eerst, maar dat zeggen ze bij wedstrijden, right? (Dit is onze eerste winactie, we doen ook maar wat.)

May the odds be ever in your favor and the prosecco ever in your home bar. Schol!

Reageer op artikel:
Weekend! Prosecco! (En jij kunt 2 flessen winnen)
Sluiten