Alex
Alex Love & Life 14 sep 2018

Deze vijf dingen denkt hij écht over je vagina

Een vagina, vajayjay, poenani, vagijn, foef; hoe je het ook wilt noemen, iedere vrouw heeft er een. Ze zijn allemaal anders en ze zijn allemaal perfect. Toch is de kans groot dat je wel eens naar beneden hebt gekeken en gedacht: wat zou hij daar nu van vinden? Ziet hij ook dat die ene schaamlip lager hangt dan de andere, of dat je je scheerbeurt een dag hebt overgeslagen?

Laten we vooropstellen dat niemand zo’n gekleurde mening over jouw vagina heeft als jijzelf. Toch is het heel normaal je af en toe af te vragen hoe je bedpartner het nou eigenlijk ervaart, als jij met je benen wijd op bed ligt. De volgende vijf dingen zullen waarschijnlijk wel eens door zijn hoofd zijn gegaan.

1. Nice, een vagina!

De kans is bijzonder klein dat een man denkt in termen als: ‘Wauw, deze vagina is beeldschoon’. Het mannenbrein is en blijft een simpel orgaan dat situaties niet ingewikkelder wil maken dan ze zijn. De kans is groot dat hij het gewoon chill vindt dat hij in de (zeer) nabije toekomst in contact komt met jouw poenani, en dus verder vrij weinig denkt. Logisch, want als zijn penis aan staat, staat zijn koppie uit.

2. Ja maar waar zit die clitoris dan?

Mocht hij wél een keer meer denken dan ‘nice’, zal je clitoris waarschijnlijk het hoofdonderwerp van zijn gedachten zijn. En dat is prima, want het betekent dat hij geeft om jouw genot en niet alleen aan zichzelf denkt.

3. Dit smaakt best prima

Vergelijk het met sperma. Elk kwakkie smaakt net anders, maar toch komt het allemaal wel redelijk overeen. Dat wil zeggen: van wie het ook komt, je zou sperma zo herkennen als zijnde sperma en écht smerig smaakt het niet. Hetzelfde geldt voor ons lichaam: iedere vagina smaakt anders. En we gaan hier niet zitten beweren dat jouw vagina beter smaakt dan zijn favoriete ijsje, maar vies vindt hij het zeker niet.

4. Ze vindt het leuheuk

Laat een ding duidelijk zijn: er bestaat niet zoiets als ‘te nat’. Klaar.

5. Heeft ze last van m’n neus?

Natuurlijk is zijn neus geen issue voor hem wanneer hij bezig is met je clitoris, maar gaat hij iets meer naar beneden, zou hij zich wel eens zorgen kunnen maken om of hij zijn neus niet te hard tegen het meest gevoelige gedeelte van je lichaam aan ramt. We weten het, jij hebt je hier nog nooit zorgen om gemaakt, maar voor hem is dit een serieus logistiek probleem.

Zo zie je maar weer, in zijn hoofd is er geen ruimte voor een hangende schaamlip of overgeslagen scheerbeurt. Maak je geen zorgen en geniet, vrouw.

Zo denken mannen blijkbaar écht over je schaamhaar

DJ Khaled vindt zichzelf zo superieur aan vrouwen dat hij orale seks weigert

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze vijf dingen denkt hij écht over je vagina
Sluiten