Lesley
Lesley Entertainment 9 feb 2019

Wat je deze week gemist hebt op tv #2

Met het voorjaar in het vooruitzicht laten de grote televisiezenders hun kijkcijferkanonnen weer op ons los en omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken, doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘Down The Road’

Of wij sinds het vorig seizoen van deze hartverwarmende reeks (al dat niet) stiekem met Dieter Coppens willen trouwen? Misschien. We waren wél een beetje bang dat zelfverklaard drankorgel Hélène onvervangbaar zou zijn, maar we zien in Maud al meteen een waardige opvolger.

Wanneer je je afvraagt hoe je de jaarlijkse skivakantie gaat overleven …

gemist op tv

Van waardige opvolgers gesproken … Wij vervangen deze Demi Lovato-meme maar al te graag door de guitige Charlotte. Die had honger en wilde koekjes. Of ze nog niet ontbeten had? Euh jawel, twee boterhammen – maar doet dat er verder toe? #teamkoekjes

gemist op tv

Jep, Charlotte is niét op haar mondje gevallen.

‘Blind Getrouwd’

Toen VTM het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aankondigde, hadden we onze twijfels bij het programma en hoe ethisch verantwoord zo’n onbekend huwelijk kon zijn. Vier seizoenen later zijn we helemaal om en oh boy, wat hebben we uitgekeken naar deze maandagavond.

We feel ya, Annelies.

gemist op tv

Also … Hoe schattig is de papa van Elke?

gemist op tv

Tja, that’s another way to put it. 

‘Zo Man Zo Vrouw’

We kunnen er kort over zijn deze week: we wilden graag een paar memorabele beelden uit de aflevering plukken, maar na deze outfit hadden we meteen genoeg gezien. #sorryjani

gemist op tv

‘Hotel Römantiek’

En intussen hebben ze bij Otto-Jan en co. iets te veel naar ‘Bird Box’ gekeken.

gemist op tv

‘Blind Date’

De legendarische Ingeborg heeft het tegenwoordig te druk met chakra’s en schreeuwen op tv, en dus verving VTM haar door leading lady Nathalie Meskens. Het décor en de twijfelachtige keuze bleven hetzelfde, maar de charme van weleer is helaas samen met de originele versie van 2004 verdwenen.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Wat je deze week gemist hebt op tv #2
Sluiten