Entertainment 13 jan 2019 Lesley

Wat je deze week gemist hebt op tv #1

Met het voorjaar in het vooruitzicht laten de grote televisiezenders hun kijkcijferkanonnen weer op ons los en omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken, doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘De Luizenmoeder’

In Nederland was de reeks een gigantisch succes en dus kon VTM niet achterblijven. Hannah – dat is Anna met een H, nu ja, twee eigenlijk, eentje vanvoor en eentje vanachter – weet niet waar ze aan begonnen is door dochterlief Fleur in te schrijven op deze lagere school, waar juf (kak-)Els al zingend lesgeeft. Enne, dat vinden wij niet raar, maar juist heel … bijzonder.

Een portie herkenbaarheid zat er alvast in. Wanneer je collega’s je iets te vrolijk begroeten op maandagochtend …

gemist op tv

En hier zitten we nog een week mee in ons hoofd – al heeft juf Els de mosterd wel bij ‘Kabouter Plop’ gehaald. #kabouterdans #neverforget

‘Zo Man Zo Vrouw’

Ook in het elfde seizoen zijn Jani’s gelaatsuitdrukkingen nog steeds heel erg on point. 

Wanneer je je lief in een discussie zit na te apen …

gemist op tv

Wij na de solden …

gemist op tv

Wij onthouden vooral dat een cardigan condooms vervangt.

‘Terzake’

En dan was er nog ‘Terzake’, waarin Dries Van Langenhove excelleerde in ‘door het volledige interview heen schreeuwen en in twaalf minuten zevenendertig keer op te merken dat de VRT het niet kan laten om fake news over hem te verspreiden om zijn imago te besmeuren’. Wij wisten niet dat hij daar nog hulp bij nodig had, maar goed.

Oh enne, merken we daar een subtiel knipoogje naar Kathleen Cools op? Hate to break it to you, maar we voelden niet echt een klik, sorry Dries.

gemist op tv

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Wat je deze week gemist hebt op tv #1
Sluiten