Lesley
Lesley Entertainment 10 mrt 2019

Wat je deze week gemist hebt op tv #6

Met het voorjaar in het vooruitzicht laten de grote televisiezenders hun kijkcijferkanonnen weer op ons los en omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken, doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘Blind Getrouwd’

We hadden het vorige week al over de miscommunicatie tussen Joris en Annelies en ook deze week kwam er geen schot in de zaak. Hoe harder Joris zijn best doet, hoe meer Annelies blokkeert. Alleen lijkt Joris dat voorlopig nog niet te snappen, want hij legde een Kanye-voorraad aan rozen in haar badkamer – en laat ons zeggen dat Kim daar indertijd iets blijer mee was.

Al vonden wij het vooral raar dat Annelies mosselen op restaurant bestelde zonder frieten. Nu zouden wij sowieso al overal frietjes bij serveren, maar toch ZE-KER bij mosselen??? En wij waren niet de enigen die die mening waren toegedaan.

‘Down The Road’

‘Down The Road’ blijft intussen inspelen op onze kleine kantjes.

Wij wanneer we die meeting met onze baas vergeten waren … #sorrybaas

gemist op tv

Same, Maarten, same. 

gemist op tv

Maud be like: Gaan we nu eten? We gaan eten, Maarten, komaan. Ik vind dat belangrijk in mijn leven, eten. Deze samenvatting zegt alles. #foodislife

‘Temptation Island’

En voor de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ hebben we eigenlijk maar één woord …  ?


PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Wat je deze week gemist hebt op tv #6
Sluiten