Lesley
Lesley Entertainment 3 mrt 2019

Wat je deze week gemist hebt op tv #5

Met het voorjaar in het vooruitzicht laten de grote televisiezenders hun kijkcijferkanonnen weer op ons los en omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken, doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘Blind Getrouwd’

Nu de koppels terugkeren van hun huwelijksreis kan het echte leven beginnen. Bij Elke en Tim (hartjes, hartjes, hartjes) lijkt dat al dik in orde te komen, bij Annelies en Joris verloopt het proces iets moeizamer.

Dat komt vooral omdat Joris zo eager is als een loopse hond zich naar eigen zeggen ‘in alles smijt’ en Annelies trager is dan een luiaard tijdens zijn middagdutje iets meer tijd nodig heeft. En daar had Twitter een mening over.

Al moeten we toegeven dat het ook voor ons nog elke week moeilijk blijft. Een spelletje ‘Wie Is Het?’ is er niks tegen.

‘Down The Road’

In ‘Down the Road’ kregen we het vervolg van de dropping te zien en hoewel niet iedereen het naar zijn zin had (kuch, Maarten, kuch), was het voor iedereen een leerrijke ervaring. Vooral voor ons als kijker, want wij hebben een levensles geleerd: kunnen we allemaal een beetje meer zijn zoals Maud? #dancingqueen

Word.

‘Hotel Römantiek’

Wij standaard op een maandagochtend.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Wat je deze week gemist hebt op tv #5
Sluiten