Lesley
Lesley Entertainment 24 feb 2019

Wat je deze week gemist hebt op tv #4

Met het voorjaar in het vooruitzicht laten de grote televisiezenders hun kijkcijferkanonnen weer op ons los en omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken, doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘Down The Road’

Het populaire Eén-programma voelde deze week een beetje alsof we in de spiegel keken. De manier waarop Maarten zijn pizza bakte, lijkt heel erg op een gemiddelde avond bij ons in de keuken.

gemist op tv

En Maud … Die kent haar prioriteiten. #maargaanwenueten

gemist op tv

Also …

En dit was het moment waarop we stiekem allemaal een beetje moesten wenen …

‘Blind Getrouwd’

Deze week volgden we de vijf koppels tijdens het vervolg van hun huwelijksreis, en hoewel die wittebroodsweken de mooiste van je leven zouden moeten zijn, vonden jullie de aflevering vrij … saai.

Al willen wij aan die laatste tweet toevoegen dat we ooit zijn gaan sandboarden en dat wandelen in het zand wel degelijk vermoeiend is. Alle gekheid op een stokje: die koppels kennen elkaar nog maar net, dus je kunt moeilijk van hen verwachten dat ze hun hele honeymoon liggen te vogelen. #chill

‘Bargoens’

On a more serious note … Ook wij zaten een beetje te bleiten bij al dat doorzettingsvermogen van Stig Broeckx. ‘Bargoens’ heeft duidelijk geleerd uit zijn fouten van het eerste seizoen en maakte de rode draad doorheen de verhalen iets hoopvoller en warmer. Aan de sterkte van het programma – de bewonderenswaardige helden die Eric Goens zo karakteristiek neerzet – is gelukkig niet gesleuteld.

‘Hotel Römantiek’

In ‘Hotel Römantiek’ ten slotte voltrok zich exact hetzelfde tafereel als wanneer wij aan het stuur zitten met ons lief ernaast.

Frances’ gezicht is ongeveer exact hoe wij kijken als ons lief daarna zegt dat we levensgevaarlijk zijn op de baan.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Wat je deze week gemist hebt op tv #4
Sluiten