Jutta
Jutta Love & Life 8 feb 2018

Wat geef je een man voor valentijn?

Help, het is bijna valentijn! Natuurlijk doen jullie niet mee met die commerciële onzin, maar stiekem wil je toch een kleinigheidje kopen voor je liefste. Hier zijn zes ideetjes, en die hoeven niet veel te kosten.

1. Zoek een grappige valentijnskaart

Die kan je zelf maken. Kriebel gewoon “You suck less than most people” op een mooi blad papier, lippenstiftkusje erop en klaar. Je kan er ook eentje printen, het internet staat er vol van. Wij vinden onderstaande Trump-kaart een mooie. Wie iets meer tijd en misschien zelfs een paar euro wilt investeren in zijn geliefde valentijntje, kan ook een kaartje gaan kopen.

Valentijn

2. Verzamel allerlei kleine cadeautjes

Ga op zoek naar leuke prulletjes die iets te maken hebben met jullie relatie. Een bon van het ijssalon waar jullie voor het eerst een ijsje gingen halen of een speelgoedversie van de hond die jullie later willen bijvoorbeeld. Een zelfgemaakt presentje mag natuurlijk ook, zolang het maar recht uit je hart komt. Stop alles in een mooi kistje (goedkoop te vinden bij Action of Hema) en tadaaa, ziedaar jullie persoonlijke schatkist.

valentijn

3. Kook zijn favoriete maaltijd

Het maakt niet uit of hij het liefst pannenkoeken eet dan wel zelfgemaakte gravad lax. Sloof je uit in de keuken en tover zijn lievelingskostje op tafel. Extra punten voor sfeer en gezelligheid als je de tafel versiert met een mooi tafelkleed en romantische kaarsjes.

valentijn

4. Geef hem een erotische dans

Een valentijnscadeau kan best goedkoop zijn. Daarmee bedoelen we dat je er geen euro’s tegenaan moet gooien, niet dat het ordinair moet zijn. Trakteer je liefste dus op een stoute, maar stijlvolle lapdance. Denk op voorhand na over de muziek en schep de juiste sfeer met lichtjes. En dan: trek je jaretellen en je stoute schoenen aan en bezorg hem een onvergetelijke avond.

valentijn

5. Koop concerttickets voor je valentijn

Iets duurder, maar wel een superleuke activiteit. Zeker als je tickets kan scoren voor jullie favoriete band.

valentijn

6. Trakteer hem op een citytrip

Zoek een leuke bestemming uit en geef hem de vlieg- of treintickets cadeau. Citytrips hoeven echt niet duur te zijn, en dit is een cadeau waar je zelf ook veel aan hebt. Maar dat hoef je hem natuurlijk niet te vertellen.

Tot slot en in alle bescheidenheid: hopelijk heeft hij ook aan een cadeautje voor jou gedacht.

valentijn
Reageer op artikel:
Wat geef je een man voor valentijn?
Sluiten