Alex
Alex Entertainment 15 jan 2019

Meghan Markle onthult wanneer ze is uitgerekend en wat ze weet over het geslacht

Toen het officiële twitteraccount van Kensington Palace naar buiten bracht dat Meghan Markle zwanger is, werd er direct druk gespeculeerd over wanneer ze dan zou zijn uitgerekend. Nu heeft Meghan onthuld in welke maand ze de baby verwacht, én wat ze weet over het geslacht van het kindje.

Wanneer is Meghan Markle uitgerekend?

Wie zich een beetje heeft verdiept in Meghan Markle en Prins Harry, weet dat Meghan zwanger is van haar eerste kindje, dat ze in de lente verwacht. Maar wanneer precies, daar deed ze geen uitspraken over. Tot nu, want tijdens een evenement gisteren heeft ze onthuld dat ze nu zes maanden zwanger is en is uitgerekend tussen het einde van april en het begin van mei.

Wat is het geslacht van Meghan Markles baby?

Tijdens het evenement waar Meghan en haar man Prins Harry aanwezig waren, was de uitgerekende datum niet het enige waar ze een boekje over opendeed. Ook werd er natuurlijk gevraagd naar het geslacht van hun kindje. Op die vraag kon ze helaas geen antwoord geven. Zij weten het geslacht namelijk ook nog niet en kiezen ervoor om het als een verrassing te houden tot de geboorte.

Het feit dat Meghan en Prins Harry het geslacht van de baby nog niet willen weten, komt niet helemaal als verrassing. Ook Kate Middleton en Prins William kozen er namelijk voor om het geslacht van hun drie kinderen niet op voorhand te kennen.

Is Meghan Markle zwanger van een tweeling?

Hoewel Meghan en Prins Harry bijzonder weinig informatie vrijgeven over Meghans zwangerschap, wordt er natuurlijk wel genoeg gespeculeerd. Zo wordt er onder andere gedacht dat Meghan zwanger is van een tweeling. Hoe men hierbij komt? Op de Ierse website Peddy Power kon gewed worden op de zwangerschap van Meghan Markle.

Talloze mensen dachten dat ze een tweeling verwacht en hebben hier massaal hun geld op ingezet. Vervolgens heeft de website de weddenschap stopgezet omdat er enorm veel meldingen binnenkwamen, omdat een persoon die dichtbij het koppel staat zijn geld heeft ingezet op het gerucht over de tweeling.

Of we binnenkort nog via officiële weg te horen krijgen wanneer Meghan uitgerekend is, valt nog te bezien. Het koppel is erg gesteld op hun privéleven als het gaat om de zwangerschap, dus we denken dat ze de exacte datum voor zichzelf gaan houden.

En of de Britse prins en zijn vrouw een tweeling verwachten, dat komen we waarschijnlijk tegelijkertijd met het geslacht te weten. Bij de geboorte dus. We wensen Meghan voor nu in ieder geval een veilige en rustige zwangerschap toe.

Waarom Meghan Markle geen ‘Monopoly’ meer mag spelen

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Meghan Markle onthult wanneer ze is uitgerekend en wat ze weet over het geslacht
Sluiten