Lesley
Lesley Fashion 5 apr 2019

Weg met die panty: vanaf wanneer kunnen blote benen écht?

Dit weekend voorspellen ze weer mooi weer en dat betekent: rosé drinken op een terrasje, boeken lezen op je balkon en … blote benen. Of niet? Want vanaf wanneer kunnen we die melkflessen écht aan de wereld tonen? 

Noot van de redactie (n.v.d.r. zoals ze dat in échte magazines zeggen): wil je je eigen blote benen al in februari rocken, doe dan gerust je goddelijke ding – dit zijn slechts richtlijnen. Voor zij die het elk jaar weer een moeilijke beslissing vinden of hun blote benen écht al kunnen: we got your back. 

Het officiële kantelmoment komt er ongeveer midden maart – goed nieuws dus voor dit weekend, show them legs. Dat komt goed uit, want wij kunnen onze teddy coats niet meer ruiken of zien en al onze panty’s hebben gaten – en dan niet van de coole emo-soort.

Kort, korter, kortst?

Betekent dat dat je meteen je minirokjes en jeansshortjes uit de kast moet halen? Idealiter is het antwoord daarop neen. Daar is het (helaas) nog te koud voor én het is veel slimmer om je melkflessen geleidelijk aan aan de zon te laten wennen.

Ga liever voor een (half)lange rok of jurk: die kun je snel oprollen wanneer je wat kostbare vitamine D wilt opdoen op een terrasje, maar beschermt je ook tegen de koudere avonden wanneer je na dat terrasje terug naar huis strompelt.

Nog een voordeel: lange rokken of jurken zijn niet alleen très fashionable, je hoeft ook nog eens je benen niet helemaal te scheren. #winwin #lazybastards

Nog meer struggles die je vast herkent?

12 zomerse struggles die alle vrouwen herkennen

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Weg met die panty: vanaf wanneer kunnen blote benen écht?
Sluiten