Lena
Lena Food 22 mei 2019

NSMBL Hotspot #53: waan je een echte detective in het spel ‘Moorddinner’

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week eens geen rustig etentje, maar een intensieve zoektocht naar de moordenaar.

Zoek de moordenaar

Was jij vroeger ook zo’n grote fan van het mysterieus gezelschapsspel ‘Cluedo’, en kun jij goed acteren? Dan is ‘Moorddiner‘ vast en zeker iets voor jou. Voor de start van het etentje krijg je een personage en script toegewezen. Ze raden je aan om ook echt all the way te gaan en je van top tot teen te verkleden als je personage. Zo zul je je beter kunnen inleven.

Vervolgens ga je dan aan de hand van aanwijzingen, verklaringen en beschuldigingen op zoek naar de moordenaar. Ter plaatse is er ook een spel-host aanwezig die jou en je groep gedurende heel de avond begeleidt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loura Visser (@loura1) op

Moordspellen

Er zijn drie verschillende moorddscènes waar je uit kan kiezen: Moordvlucht Moordspel, Moordspel De Ongenodigde Gast en Misschien Murder Moordspel.

Locatie

Je kunt bij verschillende restaurants over heel België en Nederland terecht. Het spel vindt dan plaats in een aparte diner-ruimte. Bij sommige locaties kun je ook kiezen voor een high tea of een lichte lunch in plaats van een echt diner.

Je moet voor de meeste spellen wel met minstens acht mensen zijn. Snel even wat vrienden optrommelen dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond is mijn naam: “Chantal” #moorddiner

Een bericht gedeeld door •IRIS• (@irismeeusen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lara was al 17 jaar vermist, er waren nieuwe ontwikkelingen in t dossier, Berend werd 65, ik, Tamara! was zijn jongere vriendin en nagelstyliste en omgebouwd en de moordenaressen zijn ontmaskerd! Wat een gelach! #moorddiner #Catering #blondeshavemorefun #solvethemurder #theater #fun #friends #acting #diner #dressup

Een bericht gedeeld door Isabelle Dencher (@isadencher) op

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

NSMBL Hotspot #52: traditionele poké bowls bij Sticks and Bowls

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #53: waan je een echte detective in het spel ‘Moorddinner’
Sluiten