Lesley
Lesley Entertainment 4 mrt 2019

Iep! W817 krijgt een bioscoopfilm en kunnen we al tickets scoren?

Probeerde jij vroeger ook zo snel mogelijk je huiswerk af te krijgen zodat je ‘Spring’ nog kon meepikken en moest je zeuren bij je ouders om de laatste minuten van ‘W817’ ook nog te mogen zien voor zij op het nieuws afstemden? Goed nieuws voor ieder nostalgisch zieltje, want ‘W817’ komt twintig jaar later met een bioscoopfilm en dat we excited zijn is een understatement. 

‘W817’: de bioscoopfilm

Je favoriete Leuvense studenten komen dus terug – al zijn ze niet van plan om te doen alsof er in die twintig jaar niets gebeurd is. Dat zou ook niet logisch zijn, want intussen zijn Tom, Birgit, Zoë en co natuurlijk allemaal een stuk ouder geworden.

Er deden al langer geruchten de ronde over een mogelijke terugkeer van ‘W817’, al behoorde ook een comeback in het theater tot de mogelijkheden. Het idee ontstond vorig jaar toen de bende voor de twintigjarige verjaardag van Ketnet in het Sportpaleis optrad. Dat verklapte Danny Timmermans – Tom forever ❤️ – in podcast ‘Akkerdjie!’.

De hele cast terug

En als ze iets doen, doen ze het goed. De hele cast, maar ook de regisseur én de schrijvers keren terug naar het witte doek. Zet je dus maar schrap voor een officieel weerzien met Zoë, Steve, Tom, Akke, Birgit, Carlo en Jasmijn. En dat vinden wij funny, très funny. #maarecht

Als alles goed gaat, komt de film in 2020 in de zalen – voorlopig moeten we het dus nog even doen met dit episch stukje nostalgie.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Iep! W817 krijgt een bioscoopfilm en kunnen we al tickets scoren?
Sluiten