Alex
Alex Love & Life 8 jan 2019

Deze vrouw zette haar man op eBay voor Kerstmis en we feel you girl

De feestdagen zijn een tijd van gezellig samenzijn en food babies, al kan je sanity ook al eens flink op de proef gesteld worden na de zoveelste ongepaste opmerking. Ook je lief krijgt het weleens zwaar te verduren, al betwijfelen wij of het bij jou ook zo ver kwam als bij deze vrouw. Die besloot haar man namelijk te verkopen op eBay. 

De vrouw uit Hamburg plaatste op eerste kerstdag een oproep op eBay waarin ze haar man voor achttien euro te koop aanbood. Ze bleek erachter te zijn gekomen dat ze toch niet voor elkaar gemaakt waren en wilde hem het liefst vandaag nog kwijt. De titel van de advertentie was ‘Echtgenoot, gebruikt’ en er stond een foto van een kerstboom bij. De volledige tekst luidde:

“Lieve geïnteresseerde, tijdens de eerste twee kerstdagen heb ik gemerkt dat wij simpelweg niet meer bij elkaar passen. Ik wil mijn echtgenoot graag weggeven. Over de prijs kan nog onderhandeld worden. Een retournering is niet mogelijk. Aanvragen graag per e-mail. Ophalen is vandaag nog mogelijk, zodat je hem morgen, op tweede kerstdag, gelijk kunt uitproberen.”

vrouw man ebay

Natuurlijk was de vrouw niet écht van plan haar man op eBay te verkopen. In een interview met een Duitse krant vertelt ze dat ze veel positieve reacties op de advertentie heeft gekregen, en dat het hele voorval puur als grapje was bedoeld. En eerlijk? Wij hebben ons lief ook al weleens op eBay willen zetten ?.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Deze vrouw zette haar man op eBay voor Kerstmis en we feel you girl
Sluiten