Lesley
Lesley Love & Life 29 nov 2019

Er bestaat een vriendschapsketting voor jou en je hondenkind en wij willen ‘m

Je bent dol op je viervoeter en uit die liefde dan ook door je pluizenbol constant te fotograferen en op je Instagram Stories te knallen (‘Kijk dan hoe schattig hij ligt te slapen, kijk dan!’). Vanaf nu kan dat echter ook met een speciale vriendschapsketting voor jou en je hondenkind. Als er iemand nog een kerstcadeau voor ons zocht: wij willen dit. 

Geen zorgen: de ketting gaat je viervoeter niet irriteren. (Wij spreken uit ondervinding, en meestal zijn die ondankbare stinkers niet zo’n fan van kerstoutfits, kettinkjes of diademen.) Je hangt ze namelijk gewoon aan hun halsband. Jep, vanaf nu gaan jullie wandelen in stijl.

Foto: Etsy
Foto: Etsy

Bovendien is de ketting ook echt leuk genoeg om zelf te dragen en komt hij in twee varianten: hartjes en hondenbotjes. Wij vinden het bot het leukst, maar je weet wat ze zeggen: er zijn twee varianten, dus misschien moeten wij maar eens een tweede hond gaan kopen.

Foto: Etsy
Foto: Etsy

De kettinkjes zijn met hun 30 euro niet erg goedkoop, maar het is kerst voor iedereen, dus ook voor je hondje. Wie toch een iets goedkopere variant zoekt, kan altijd op eBay terecht voor dit gouden hangertje.

Foto: eBay

Be right back, wij gaan Blandy even zoeken en ‘m een ketting rond z’n halsband sleuren.

Ook schattig:

Tyla

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Er bestaat een vriendschapsketting voor jou en je hondenkind en wij willen ‘m
Sluiten