De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #4

Fashion

De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #4

Van de rodeloperoutfits van Jennifer Lawrence tot de streetstyle van Gigi Hadid: je kunt heel wat inspiratie halen bij the rich and famous. Al lopen ze soms ook rond in kleren waar je je twijfels bij hebt. Deze outfits van Kim en co deden onze wenkbrauwen fronsen deze week.

Oscars baby

Traditiegetrouw werden vannacht de Academy Awards uitgereikt, en ‘A Simple Favour’-ster Linda Cardellini zag het leven daar door een roze … haarbal.

vreemdste outfits hollywood

Wij worden helemaal blij van het vrolijke fuchsia kleurtje, maar dat in combinatie met de snit en de veren doet ons misschien iets te hard denken aan Ombers outfits in de ‘Harry Potter’-films.

vreemdste outfits hollywood

Ariana Grande heeft het warm en koud tegelijk

We ontkennen niet dat Ariana Grande er adembenemend uitziet in deze outfit, but then again moet de zangeres er al héél slecht uitzien om niet instant #fashiongoals onder al haar Instagram-kiekjes te willen posten.

Toch vragen wij ons vooral af of Ari het nu warm of koud heeft. Veren houden je doorgaans namelijk warm, terwijl rondlopen in je lingerie er dan weer voor kan zorgen dat je, euh, doodvriest. #confusion

View this post on Instagram

🦢

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Een blauw-geel dekenfort

Het is en blijft een runway look en die zijn altijd wel wat gedurfder, maar hoe of waar dit een gepaste outfit zou zijn, kunnen we met de beste wil van de wereld niet bedenken. Behalve dan om als deken om ons heen te slaan in het fort dat we van ons bed hebben gemaakt. #goals

vreemdste outfits hollywood

Een gigantische riem van veren

En ook van deze veren zijn we niet helemaal zeker. Wij zijn fan van een paar geplukte vogels aan onze oren en op jasjes, maar … rond onze middel … als riem? Daar moeten we nog even aan wennen.

vreemdste outfits hollywood

Meer vreemde outfits?

De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #3

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.