De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #3

Fashion

De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #3

Van de rodeloperoutfits van Jennifer Lawrence tot de streetstyle van Gigi Hadid: je kunt heel wat inspiratie halen bij the rich and famous. Al lopen ze soms ook rond in kleren waar je je twijfels bij hebt. Deze outfits van Kim en co deden onze wenkbrauwen fronsen deze week.

Gigi Hadid omarmt fleece

Jani ‘Al vriezen mijn tieten eraf, ik draag geen fleece’ Kazaltzis zou er niet blij mee zijn, maar daar trekt Gigi Hadid zich niks van aan. In New York wordt het duidelijk frisser en Gigi besloot zich in te duffelen in een blauw schaap fleece truitje.

Dat combineerde ze met een grijze nauw aansluitende pantalon en enkellaarsjes met slangenprint. Wij zien potentieel voor een nieuwe parabel over een slang en een schaap. Al moeten we wel toegeven dat onze verwarming op kantoor kapot is en zo’n fleece truitje er heel aanlokkelijk uitziet. Delen, Gigi?

vreemdste outfits hollywood

Emily Ratajkowski in een … bikini van bont

Oh Emily, bont droogt niet goed. En oké, het is een Halloween-outfit, maar dat maakt het allemaal nog verwarrender: is het daar niet koud in de herfst? Of was het een pool party? En if yes, waarom hebben wij geen vrienden met een zwembad waar we Halloween bij kunnen vieren?

vreemdste outfits hollywood

Kendall Jenner wil niet bestolen worden

We weten dat heuptasjes terug hip zijn, echt, tot zover zijn we mee. Maar Kendall draagt haar exemplaar met corset vibes wel héél erg hoog. En strak. Nu ja, als wij miljoenen op onze bankrekening hadden staan, zouden we ook bang zijn om bestolen te worden.

vreemdste outfits hollywood

Skin shoes

Iedereen met een voetenfobie: klik maar weg. Wij hebben er ook eentje, maar alles voor de job, weet je wel. We weten nu ook weer waarvoor we werken, want we moeten in therapie na het zien van deze schoenen. De laarzen lijken gemaakt van menselijke huid en hebben duivelse horentjes om de groteske look helemaal af te maken. Ieuw.

View this post on Instagram

Yes, they're walkable

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

Meer vreemde outfits?

De vreemdste outfits waar Hollywood deze week in rondliep #2