Lesley
Lesley Travel 23 jun 2019

‘Er lag te veel zand op het strand’ en 20 andere vreemde vakantieklachten

Onze meest voorkomende vakantieklacht is dat ons verlof niet lang genoeg duurde, maar iets zegt ons dat we dat na een wereldreis van vier maanden nog zouden vinden. Deze twintig vakantieklachten zijn dan ook iets vreemder van aard. 

De Britse krant The Telegraph stelde een paar jaar geleden samen met Thomas Cook en de Association for British Travel Agents een lijst samen met de meest bizarre klachten die ze ooit kregen. Dit zijn de 21 vreemdste klachten.

1. “Ik denk dat in de brochure vermeld moet komen te staan dat ze bij de lokale supermarkt geen normale koekjes verkopen, maar alleen vreemde.”

2. “Het is ontzettend lui van de lokale supermarkt om tussen de middag te sluiten. Ik moet vaak tijdens de siësta wat kopen, dit zou verboden moet worden.” #luieriken

3. “Tijdens mijn vakantie in Goa, India, verkochten ze in ieder restaurant curry. Ik houd helemaal niet van pittig eten.”

4. “We boekten een excursie naar een waterpark, maar niemand had ons verteld dat we onze zwemspullen moesten meenemen.” Opzij, maak plaats voor Captain Obvious.

5. “Op het strand lag te veel zand.”

vakantieklachten

6. “Het strand was niet hetzelfde zoals het in de brochure vermeld stond. Daarin stond dat het geel moest zijn, maar het was wit.”

7. “Niemand vertelde me dat er vis in de zee zwom. Mijn kinderen waren doodsbang.”

8. “Er was geen eiersnijder in het appartement.”

9. “Wij gingen op vakantie naar Spanje en hadden een probleem met de taxichauffeurs: ze waren allemaal Spaans!”

10. “Het duurde negen uur om van Jamaica naar Engeland te vliegen terwijl het bij de Amerikanen maar drie uur duurde. Dat is niet eerlijk!” #calimero

11. “Ik heb mijn eenpersoonskamer vergeleken met een driepersoonskamer en die was veel groter dan de mijne.”

12. “In de brochure staat ‘geen kappers op de accommodatie’. Wij zijn kapperstagiaires; morgen wij hier wel verblijven?”

vakantieklachten

13. “Het is de taak van de touroperator om ons vooraf te melden dat er luidruchtige, onhandelbare gasten verblijven.”

14. “Ik ben gestoken door een mug; niemand heeft mij ooit verteld dat ze konden steken.”

15. “Wij hadden een kamer met twee aparte bedden geboekt, maar kregen een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ik stel u dus aansprakelijk voor de zwangerschap van mijn echtgenote.”

16. “Ik kocht op straat voor vijf euro een Ray-Ban. Nu blijkt dat het een vervalsing is!”

17. “Topless zonnen op het strand zou verboden moeten worden. De vakantie was verknald, omdat mijn man de hele dag bezig was met het kijken naar andere vrouwen.” 👀

18. “Er werd ons niet verteld dat we de boot moesten nemen om van het ene eiland naar het andere te gaan.”

19. “Wij brachten onze vakantie door in Barcelona. De receptioniste sprak Spaans, het eten is Spaans: er zijn veel te veel Spanjaarden in die stad!”

20. “Er waren te veel zwarte koffers op de bagageband, waardoor ik mijn eigen zwarte koffer niet kon terugvinden.”

21. “Mijn kleren zijn verpest door het vele transpireren tijdens mijn vakantie. De touroperator had toch vooraf moeten melden dat het zo warm is in Portugal?” Snap je toch niet, die touroperators van tegenwoordig?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
‘Er lag te veel zand op het strand’ en 20 andere vreemde vakantieklachten
Sluiten