Britt
Britt Entertainment 2 mei 2019

3 redenen waarom de vloek van het beest in ‘Belle en het Beest’ niet realistisch is

Anna die wil trouwen met een man die ze één dag kent, Tarzan die plots Amerikaans spreekt in plaats van Brits en Ariel die op drie dagen tijd de man van haar leven moet inpalmen… Onze favoriete (en mega awesome) kinderfilms zitten vol met onlogische situaties. Elke week bekijkt NSMBL een kinderfilm met kritische arendsogen om de fouten en rariteiten eruit te filteren. Deze week is ‘Belle en het Beest’ aan de beurt.

Ondertussen kennen we allemaal het verhaal van ‘Belle en het Beest’ vanbinnen en vanbuiten. Toch vergeten we soms om eens echt na te gaan denken over wat we zien in de film. Het beest wordt vervloekt voor zijn onbeleefd gedrag, maar als je erover nadenkt is die vloek heel onredelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tale As Old As Time? (@beautyandthebeastworld) op

1. The one vinden vóór je 21ste

Na onze tienduizendste Tinderdate lijkt het wel een onmogelijke opdracht om aan een lief te geraken. Anyway, we doen er even over om the one te vinden. Volgens de vloek zou het beest vóór zijn 21ste de liefde van zijn leven moeten vinden om terug in een man te kunnen veranderen … Euh, help?

2. Vreemde in je huis laten slapen

Stel je even voor: het dondert, het bliksemt, het regent pijpenstelen en plots belt er een onbekende aan bij je thuis … Wie durft zelfs de deur open te doen? #ScaredAsHell

3. Waarom heeft Barstje een barst? #weirdfact

Barstje is het kleine theekopje dat zijn naam te danken heeft aan de kleine ‘barst’ in het kopje. Of laten we eerder zeggen: er ontbreekt echt een stuk porselein. Mocht de vloek wat realistischer geweest zijn, dan was het jongetje een stuk van zijn hoofd kwijt geweest.

Maar ook … niet tevreden bij de kapper

Als er dan toch iets realistisch moet zijn aan deze film, dan is het absoluut het feit dat wij ook niet altijd tevreden zijn als we van de kapper terugkomen. #FeelYaBro

 

4 dingen die Ariel fantastisch goed kan, maar waar wij steeds in falen

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
3 redenen waarom de vloek van het beest in ‘Belle en het Beest’ niet realistisch is
Sluiten