Lesley
Lesley Entertainment 26 jun 2019

Couleur Café en Werchter: naar deze artiesten kijken wij dit weekend uit

Niet alleen de moeder aller festivals – aka Rock Werchter – vindt dit weekend plaats, maar ook gevestigde waarde Couleur Café en nieuwkomer Vestiville. Dat wordt een heel weekend dansen, maar … waar? Wij zitten zowat overal dit weekends, en naar deze acts kijken we uit. 

Vestiville

Cardi B

“Als nieuw festival in het idyllische Lommel uitpakken met zo’n gigantische naam? Dat ruikt naar Fyre Festival en toch … bestaat Vestiville echt. Nu ja, helemaal zeker zullen we dit weekend pas zijn, maar wij trekken er alvast heen. Voor Cardi B en voor de gigantische springkastelen. Disclaimer: ondertussen weten we dus dat Vestiville wel degelijk het Belgische Fyre Festival is. #gefopt

Maître Gims

Wij kunnen geen letter Frans, maar ‘J’me Tire’ konden we van a tot z meezingen vroeger. Tot grote frustratie van onze familieleden, that is.

A$AP ROCKY

Officieel heet ‘ie Rakim Mayers, maar dat klinkt natuurlijk niet zo cool. Met hits als ‘Praise The Lord’ en ‘F**kin’ Problems’ kan het niet anders dan dat hij de wei in Lommel in vuur en vlam zet. 🔥

Couleur Café

Sean Paul

‘Got 2 Luv U’, ‘Get Busy’ en ‘Temperature’: wij zijn klaar voor een Jamaïcaans feestje.

Xavier Rudd

Wij hoopten stiekem dat we bij zonsondergang konden wegdromen bij zijn zwoele stem, maar zijn er ook niet rouwig om dat deze Australische storm boy vrijdagavond afsluit op de Red Stage.

Black Mamba

Hét urban feestje van Couleur Café vindt dit jaar ongetwijfeld plaats onder leiding van Black Mamba, maar ook R&B-klassiekers, nieuwe hiphop en exotische beats gooit ze zonder moeite in haar set. Dansen baby!

Ms. Lauryn Hill

Succesvol rappen, zingen én opkomen voor vrouwenrechten? Lauryn Hill does it all. Cardi B, Drake, Nicki Minaj en Beyoncé (!) zijn fan, en hoe zouden wij dat dan niet kunnen zijn?

Rock Werchter

P!nk

Van ‘Get The Party Started’ tot ‘So What’: als P!nk haar strot openzet, weet je dat er heel wat geluid uit gaat komen.

Mumford and Sons

Hun zaalshows zijn voor de échte fans – toevallig zit er op de redactie zo eentje en om het met de woorden van collega Jill te zeggen: “Daar heb je tenminste geen last van zatte mensen die alleen ‘Little Lion Man’ of ‘I Will Wait’ willen horen”, hun passage op Rock Werchter is er voor de sfeerzoeker. Wij kunnen nu al niet wachten om tijdens ‘Guiding Light’ met onze smartphone omhoog licht te staan maken. #sorryjill

Muse

Kind aan huis op Werchter en toch blijven we hun optredens mislopen. Tot nu, we’re coming for you, Muse.

Florence + The Machine

Eén ding is zeker: wanneer Florence op blote voeten de Main Stage van Werchter oploopt, gebeurt er iets magisch.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Couleur Café en Werchter: naar deze artiesten kijken wij dit weekend uit
Sluiten