Lesley
Lesley Beauty 4 nov 2018

Fake it ’till you make it: je kunt nu een valse froufrou maken

Het moet een van de grootste dilemma’s in het leven van een vrouw zijn: to froufrou or not to froufrou? Zal zo’n extra stuk haar op je hoofd je staan of zie je eruit als een verzopen kat? En wat als je ‘m beu raakt? Dankzij dit geniaal trucje maak je die froufrou gewoon zelf – en er komt geen schaar aan te pas. 

Valse froufrou

Een froufrou is als een hond: je zit er voor lange tijd aan vast en hebt een boel verplichtingen. Nu ja, niet exact zoals een hond, maar goed. In die verplichtingen heb je niet altijd zin, en in zo’n valse haarspeld nog minder. Dankzij dit trucje maak je gemakkelijk zelf een froufrou en het enige wat je nodig hebt, is een elastiekje en een cool hoofddeksel om er bovenop te planten.

Zo maak je ‘m

Pak de elastiek en maak een kleine knot in je haar. Je hoeft maar een relatief klein deel van je haar beet te pakken, de rest mag lekker op zijn plek blijven hangen. Probeer de knot zo klein en plat mogelijk te houden, zodat hij niet in de weg zit wanneer je er straks een hoofddeksel op zet.

Zorg dat niet al het haar van je knot ook echt ín je knot zit. De uiteindes moeten eruit hangen, aangezien dat haar straks je froufrou moet voorstellen. Gelukt? Dan moet je dat haar op je voorhoofd laten vallen en het wat verspreiden. Hoedje op en klaar.

Ben je een pro? Dan heb je misschien niet eens een hoedje nodig, zoals het meisje hieronder. Zij heeft de techniek zo goed onder de knie dat je fake en real niet eens meer van elkaar kunt onderscheiden.

View this post on Instagram

Kinda living for this look i wont lie. #fakebangs #hairstyles

A post shared by modernMulan (@videkivivi) on

Grote fan geworden? Dan ga je gewoon even langs bij de kapper en die knipt je zo een echt exemplaar.

Je bob-kapsel smeekt om een froufrou en deze foto’s zijn het bewijs

Elite Daily

Reageer op artikel:
Fake it ’till you make it: je kunt nu een valse froufrou maken
Sluiten