Tessa
Tessa Love & Life 13 okt 2019

Deze man doet een trieste poging om de vagina uit te leggen en iedereen lacht hem uit

Het internet is een fantastische plek, dat blijkt maar weer. Deze man probeerde het verschil tussen vulva’s en vagina’s uit te leggen en je raadt het al: meneer zit er volledig naast.

Vagina’s vs. vulva’s

The Guardian deelde laatst een artikel met de titel ‘Me and my vulva: 100 women reveal all’. Een man genaamd Paul Bullen kon het niet laten om de wijsneus uit te hangen door te reageren met: “The correct word is vagina.” Het typische is echter dat hij helemaal geen gelijk had.

We zochten even voor je (en voor Paul) op en de juiste term voor het uitwendig vrouwelijk geslachtsorgaan (de schaamlippen, de clitoris en het voorhof) is vulva. De vagina ligt binnenin het lichaam.

Het internet lacht hem uit

Het artikel van The Guardian zorgde sowieso al voor verschillende reacties, maar duizenden mensen vielen over de comment van Paul waarin hij beweerde dat de krant er volledig naast zat.

Een andere vrouw reageerde, en zei: “No it’s not. But thanks for the mansplaining on something you obvs know nothing about.” Nu had hij de kans om het hierbij te laten, maar dat deed Paul niet.

Na een enorme speech waaruit bleek dat Paul inderdaad wist dat de term ‘vulva’ correct was, krijgt hij een hele lecture van mensen op het internet. Al met al is dit entertainment op z’n best, als je het ons vraagt.

En omdat je nooit te oud bent om te leren: dit zijn de vijf soorten vagina’s (en ze zijn allemaal prima).

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze man doet een trieste poging om de vagina uit te leggen en iedereen lacht hem uit
Sluiten