Jutta
Jutta Love & Life 3 jan 2019

Vader zet zijn zonen voor schut met contactadvertentie en ja dat is erg grappig

Van sommige dingen wil je gewoon liever niet dat je ouders zich ermee bemoeien. Je liefdesleven is daar misschien wel het belangrijkste van. Deze papa trok zich daar echter niks van aan en zette een contactadvertentie in de krant voor zijn drie zonen. 

Voor je denkt dat er dan wel iets mis moet zijn met die jongens: nee, ze hebben gewoon een vader met dad humor. En die vond het dus nodig om zijn zonen ongelofelijk belachelijk te maken terwijl ze op rondreis waren in Nieuw-Zeeland.

“Hallo ouders. Wij komen uit de Verenigde Staten en zijn op bezoek in jullie prachtige land. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige, succesvolle, knappe en tevens ongetrouwde zonen tussen de 28 en 32 jaar.”

“We verwachten niets, maar willen onze zonen voorstellen aan leuke Nieuw-Zeelandse dochters. Dan zetten we op z’n minst onze zonen voor schut en heel eerlijk gezegd halen we daar wel plezier uit.”

Reacties op de contactadvertentie

Het is dat wij niet in Nieuw-Zeeland wonen, want anders hadden wij wel een mailtje gestuurd. Hoe dan ook: sinds papa Neil de advertentie plaatste stromen de reacties binnen. Zijn conclusie: “Het is lastig te zeggen welke oprecht zijn en welke niet. Een paar zijn misschien oplichters, maar verder zijn de mensen in Nieuw-Zeeland heel aardig.”

Wie heeft Tinder nodig met zo’n vader?

7 dingen die iedereen zich afvraagt op Tinder

Reageer op artikel:
Vader zet zijn zonen voor schut met contactadvertentie en ja dat is erg grappig
Sluiten