Lesley
Lesley Love & Life 3 mei 2018

Hier met die tissues: universiteit installeert huilhoekje

Het is mei: dat betekent dat iedereen geniet van terrasjes en lange weekends. Behalve jij dan, want jij hebt een thesis af te werken, vier groepswerken te managen en moet ook nog eens studeren voor je acht examens. Aan de universiteit van Utah hadden ze zoveel medelijden met hun studenten dat ze er een huilhoekje installeerden.

Huilhoekje

Kan je de mentale breakdowns al niet meer op één hand tellen en rollen de tranen al over je wangen als je eraan denkt dat je je straks weer een maand mag opsluiten? De Amerikaanse universiteit van Utah snapt je struggle volledig en installeerde een huilhoekje in hun bibliotheek. The Cry Closet. Letterlijk een kast om in te wenen. Als we ons dan toch wekenlang moeten opsluiten, kan het dan alsjeblieft daar?

Nemo Miller, student aan de universiteit en blijkbaar ook de bleiter van dienst, plaatste de kast in de bib. Hij studeert dit jaar af als kunstenaar en kunsthistoricus en een van zijn opdrachten was om een kunstwerk te ontwerpen waar iedere student iets aan heeft. Missie geslaagd, lijkt ons.

Je mag maximaal tien minuutjes vluchten van je problemen in het huilhoekje om daarna weer zonder pardon verder te blokken. Om volledig tot rust te komen beschikt The Cry Closet over gedimd licht en zachte knuffels. Lieve Hilde Crevits, krijgen wij ook zo’n kast? Thanks.

Guido

Reageer op artikel:
Hier met die tissues: universiteit installeert huilhoekje
Sluiten