Jutta
Jutta Travel 31 jul 2018

Inpakken en wegwezen naar dit heerlijke Unicorn Island!

Hou je van roze, paars en eenhoorns? Dan zit je helemaal goed op Unicorn Island en ja, die plek is even geweldig als de naam doet vermoeden!

Niks mis met pootjebaden aan ‘t zeetje, maar dat is op Unicorn Island toch allemaal een tikje spectaculairder. Dit opblaasbaar paradijs is goed voor 3400 vierkante meter fun: je kunt vliegen, springen, schommelen, klauteren, balanceren of zelfs gelanceerd worden met de human launcher.

Tag the person you’ll go with here. ? @rosalina1114

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on

Hailed as the best inflatable water park in the world ? P.S. Happy Pride! #pride #loveislove

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on

Pink Bali Lounge

Er is meer: naast dat megagrote opblaaseiland in eenhoornkleurtjes staat de Pink Bali Lounge. Zoals je kunt verwachten met zo’n naam is de hele strandtent roze (vooruit dan, en een beetje paars). En dan bedoelen we ook echt álles. De roze en paarse ligbedden, zitzakken en parasollen wisselen elkaar af en wij kunnen nu al niet kiezen.

Unicorn Island Unicorn Island

Hier vind je Unicorn Island

Het stappenplan: je pakt het vliegtuig en vliegt naar de Filipijnen. Op zo’n 130 kilometer ten westen van Manilla vind je dit roze paradijs. Helaas een beetje ver weg, maar gelukkig geraak je ook in vakantiestemming als je alleen maar naar de foto’s kijkt.

Obsessed met millennial pink? Bezoek dan deze 10 roze locaties

Roomed

Reageer op artikel:
Inpakken en wegwezen naar dit heerlijke Unicorn Island!
Sluiten