Jutta
Jutta Love & Life 10 aug 2019

Deze kinderen ‘herinneren’ zich creepy dingen uit hun vorige leven

Je hebt er vast al eens gehoord: mensen die zeggen dat ze zich dingen uit hun vorige leven kunnen herinneren. Meestal geloof je er dan niet veel van. Tot die absurde past life-verhalen van kinderen komen.

Creepy, want kinderen zijn nog zo jong dat het onmogelijk lijkt dat die verhalen verzonnen zijn. Of je nu gelooft in ‘vorige levens’ of niet: deze uitspraken van kinderen zijn écht creepy

1.

“Mijn vierjarige vertelde me over de keer toen ze in het meer ging zwemmen. Ze hoorde haar mama roepen en gillen, maar ze kon niet komen omdat ze onder de dokken vast zat. Daarna herinnert ze zich dat ze in slaap viel en toen ze wakker werd, was ik haar nieuwe mama.”

2.

“Mijn tweejarige nichtje wees naar de beelden van de twin towers toen die instortten en zei heel duidelijk: ‘Ik ga dood.'”

kinderen die zich dingen herinneren uit hun vorige leven

3.

“Mijn vierjarige neefje praat voortdurend over dat hij op de Titanic was. Hij zegt dat hij bij zijn vrouw was en dat het heel koud was. En telkens wanneer hij een film kijkt met boten of lichamen in het water raakt hij in paniek en wil hij dat het af wordt gezet.”

4.

“Mijn driejarige zoon vertelde me dat hij ooit iemand verstikt heeft. Ik vroeg hem of hij wist wat dat woord betekende. Hij zei dat het betekende dat je een kussen op het hoofd van iemand houdt tot die persoon niet meer beweegt. Ik vroeg hem wanneer hij dat had gedaan en hij zei: ‘Oh, heel, heel lang geleden.'”

5.

“Toen mijn zoon twee of drie was, vertelde hij regelmatig over dat hij een volwassene was die op een paard in het bos reed. Hij vertelde me dat hij op een dag gewond raakte, dat alles zwart werd en het volgende dat hij zich kon herinneren was dat hij bij mij was. Ik vroeg hem waar hij gewond was geraakt en hij wees naar de geboortevlek op zijn buik.”

6.

“Mijn dochter had een nachtmerrie waarin ze met papieren poppen aan het spelen was in de badkamer van haar mama. Toen kwam een man binnen die haar broer en haar vermoordde. Ze heeft nog nooit papieren poppen gezien …”

7.

“Mijn driejarig neefje vertelde ons dat hij ooit een man, Gazi, was die in Syrië leefde. Slechte mannen sneden zijn vingers een voor een af en reden met een Jeep over hem.”

8.

“Op een gegeven dag begon mijn tweejarige broertje uit het niets heel gedetailleerd te beschrijven hoe je een pizza maakt. Hij had nog nooit gezien hoe pizza’s gemaakt worden, dus vroegen mijn ouders wanneer hij dat gedaan had. Hij antwoordde: ‘Bij mijn oude familie, mijn mammie en pappie (dat is niet hoe wij onze ouders noemen), voor ik stierf en bij jullie kwam wonen.”

9.

“Ik was aan het babysitten op een vijfjarig jongetje die uit het niets zei: ‘De ambulances kwamen nadat ik geraakt was, en iedereen was verdrietig.”

10.

“Onze zoon is genoemd naar een marineofficier die stierf tijdens mijn partner’s laatste missie. Toen hij drie was, reden we langs de militaire basis waar zijn naamgenoot begraven was, en onze zoon zei: ‘Ik ben daar begraven. Je weet wel, van die keer toen ik met papa vocht tegen de slechte mannen. Voor ik jouw kind was.”

Lees ook: Schattige baby wordt in cosplay-outfits gehesen als ze slaapt.

Famme

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze kinderen ‘herinneren’ zich creepy dingen uit hun vorige leven
Sluiten