Love & Life 10 jan 2019 Tessa

Dit Twitteraccount geeft punten aan de domste acties van exen

Je ex is je ex met een reden en dat maakt dit Twitteraccount weer maar eens duidelijk. Naar analogie met de accounts die honden raten, krijgen de domme acties van exen hier punten op tien. Enne verrassing: ze scoren nooit erg hoog. 

Domme acties van exen

Je hoort vast wel af en toe verhalen van exen of scharrels die domme dingen doen. Zulke domme dingen zelfs, dat je niet kunt geloven dat het waar is. Het Twitteraccount @SheRateDogs licht ze stuk voor stuk voor ons uit en geeft ze (negatieve) punten op tien.

Het Twitteraccount

Michaela Okland, het brein achter het savage account, bedacht het account naar aanleiding van een Twitteraccount WeRateDogs dat schattige honden punten geeft. Hoe schattiger de hond, hoe hoger het cijfer. In dit geval wordt dat: hoe dommer de actie, hoe verder onder nul de punten duiken.

Om punten te kunnen geven moet ze natuurlijk eerst verhalen over exen verzamelen en daar slaagt ze bijzonder goed in, want jeezes wat halen deze jongens uit. Eén ding is zeker, deze exen wil je sowieso never nooit meer daten.

Zo is er een post van een ex die besloot verschillende Instagram-accounts te maken nadat zijn ex hem had geblokkeerd om weer in contact te komen. Origineel is het wel, maar effectief? Niet bepaald.

Maar sommige berichten zijn gewoonweg onbeleefd en totaal niet nodig. Zoals deze guy die wel heel snel debiele conclusies trekt.

Het ene na de andere domme gesprek passeert de revue en zolang het niet jouw ex betreft is dit echt genieten.

Reminder: dat deze jongens hun boekje te buiten gaan maakt echter nog niet dat jouw ex de slechtste persoon op aarde is.

Waarom je ex niet per se de slechtste persoon op aarde is

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Dit Twitteraccount geeft punten aan de domste acties van exen
Sluiten