Lesley
Lesley Fashion 21 dec 2018

In deze tweedehands feestoutfits straal jij harder dan de kerstboom

Is het je goed voornemen om de wereld in 2019 een héél klein beetje beter te maken? Begin daar dan nu al mee en ga voor een duurzame, tweedehands kerstoutfit. The Next Closet helpt je een handje én biedt je 10% korting aan. (PS: Ook wie de pest heeft aan goede voornemens neemt maar beter een kijkje, want er zitten écht toffe stuks bij.)

Glitter en glamour

Speciaal voor de feestdagen heeft The Next Closet twee nieuwe collecties gelanceerd: Glitter and Glamour en Party Dresses. En een categorie die doet vermoeden dat er heel wat pailletten, lovertjes en glitter aan te pas komt, sluiten wij sowieso in ons hart. Deze items mogen gerust onder onze kerstboom liggen – iemand?

Dit lijkt een jumpsuit, maar is eigenlijk een tweedelig pak. Er zijn twee redenen waarom wij het aan willen met kerst. 1) Glitters. 2) Stel je de trotse blik van je oma eens voor als je haar vertelt dat je een deux-pièceke aanhebt.

tweedehands kerstoutfits

En als je je dan toch van top tot teen in glitter hult, kun je even goed ook je extra extra slip-ons uit de kast halen.

tweedehands kerstoutfits

Liever goud dan zilver? Kan ook! Pluspunt: deze broek van Moschino rekt mee, dus ga vooral je gang met de kroketten en ovenhapjes.

tweedehands kerstoutfits

En als je er dan toch helemaal over gaat, gooi je er gewoon een blauwe faux fur over met een voering van panterprint. Heerlijk.

tweedehands kerstoutfits

Niet bang om op te vallen? Dan draag je toch gewoon een rood jurkje mét pailletten?

tweedehands kerstoutfits

Wil jij al pirouette draaiend aan de kerstdis verschijnen? Kies dan voor een jurkje met een tutu-rok, zoals dit exemplaar van Maison Scotch.

tweedehands kerstoutfits

Een slip dress (al dan niet met een T-shirt onder) met polkadots die stiekem gewoon zilverkleurige platte studs zijn? Yes please! Dat er ruim plek is voor je food baby is ook mooi meegenomen.

tweedehands kerstoutfits

Je zinnen op een item gezet? Sla je slag dan snel, want tussen 22 en 26 december scoor je je tweedehands feestoutfit met 10% korting bij The Next Closet. Het enige wat je nodig hebt is de kortingscode: MERRYXMAS.

En voor zij die nog wat overtuiging nodig hadden …

“I’m gonna pop some tags”: waarom tweedehands winkelen awesome is

Reageer op artikel:
In deze tweedehands feestoutfits straal jij harder dan de kerstboom
Sluiten