Lesley
Lesley Food 20 aug 2018

Dit trucje houdt je ijs zacht in de vriezer

Avocado’s die helemaal niet ready to eat zijn en bevroren ijs waar je niet meteen je tanden in kunt zetten: het leven kan soms echt zwaar zijn. Gelukkig bestaan er trucjes die dat laatste handig tackelen. Graag gedaan – en smakelijk!

Soms heb je instant nood aan ijs. Een rotdag op het werk, een break-up of je regels die ineens de kop opsteken: die bak ijs kan niet snel genoeg open zijn. En dan … moet die bevroren portie geluk eerst nog op temperatuur komen voor ‘ie eetbaar is. Je hormonale zelf kan wel janken en je gooit die bak het liefst uit het raam.

ijs zacht vriezer

Maar dankzij dit eenvoudige foefje van ons culinaire zusje Culy heb je dat ijs in geen tijd etensklaar. Hier komt ‘ie: stop de bak in een grote druk-en-sluitzak voor je hem in de vriezer doet. Vraag ons niet hoe, maar het werkt! Het proberen waard, toch?

ijs zacht vriezer

Oh enne, wil je die avocado ook in no time rijp krijgen?

Zo krijg je onrijpe avocado’s in 10 minuten rijp

Reageer op artikel:
Dit trucje houdt je ijs zacht in de vriezer
Sluiten