Lesley
Lesley Love & Life 1 feb 2020

Je kunt nu trouwen bij McDonald’s dus zet die chicken nuggets maar al klaar

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Je wilt je huwelijk dan ook op de gepaste manier vieren, en waar kan dat beter dan … in een McDonald’s-filiaal. Zet die drankmachine maar al aan en leg de chicken nuggets klaar. 

Eindigen jouw avondjes uit standaard in de McDonald’s en ben je altijd blij als de Eurodeals er weer zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want vanaf nu kun je nu ook trouwen in je favoriete fastfoodketen. Je moet er alleen wel even voor naar Hongkong, wat verder niet echt aangeraden is met al die rellen en ziektes daar, maar goed.

In een van de vijftien filialen in de stad kun je vanaf nu immers trouwen tussen de frietjes en de burgers. Een Amerikaanse YouTube-ster en haar kersverse hubby testten de de bruiloftlocatie uit, en vlogden erover (want zo gaat dat met YouTube-sterren).

Kies je menu

Je kunt kiezen uit vier verschillende trouwpakketten, tussen de 350 en 1150 euro. Het gehele McDonald’s-filiaal is dan voor twee uur lang van jullie. Kiezen jullie het goedkoopste pakket? Dan komt er een ceremoniemeester langs om jullie te trouwen en hebben jullie een audio-installatie ter beschikking.

Willen jullie echt uitpakken? Kies dan het duurste pakket met trouwringen, een boeket en een stukje appeltaart. Benieuwd geworden? De video van het kersverse echtpaar vind je hier.

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Je kunt nu trouwen bij McDonald’s dus zet die chicken nuggets maar al klaar
Sluiten