Fashion 8 jan 2019 Alex

Lang leve 2019 en zullen we deze trends dan lekker in 2018 laten?

Onder het motto ‘new year, new me’ grijpen we elk jaar op 1 januari de kans om de dingen waar we minder trots op zijn achter ons te laten. En daar mogen wat ons betreft heel wat trends bijzitten, dus laat de koersbroek en de dunne zonnebril vooral waar ze horen: in 2018.

1. De ultradunne zonnebril

Ineens waren ze er, de snelle brilletjes. In de prachtige zomer van het afgelopen jaar kon je geen festival bezoeken zonder er een stuk of vierhonderd te spotten. Kwam de trend uit de lucht vallen? Nee, het kleine brilletje zag het levenslicht al ergens rond de jaren negentig van de vorige eeuw. Hij kwam weer even terug op de puntjes van neusjes van Instagram-meisjes en hopelijk blijft ‘ie nu lekker waar hij hoort: in het verleden.

View this post on Instagram

After Off White

A post shared by ? (@bellahadid) on

2. Dad sneakers

Het begon zo’n beetje met de Fila Disruptors en mondde uit tot een Balenciaga-hype die eigenlijk nooit helemaal is overgewaaid. Van welk geld iedereen de Triple S betaalde is ons nog steeds een raadsel, maar werkelijk iedereen liep erin rond.

Maar hé, kunnen we het er alsjeblieft over eens zijn dat de dad sneaker z’n beste tijd nu wel heeft gehad? Het is een leuk schoentje voor naar festivals of een feestje, maar we zijn klaar voor de volgende grote hype. Thank u, next.

View this post on Instagram

??? #newbabies #sneakers #sneakersaddict #shoes #shoesaddict #balenciaga #balenciagasneakers #triples #triplesbalenciaga #vanille #shopping #shoppingaddict #newsneakers #daddyshoes #nails #nailsonfleek #paris

A post shared by Nour ??? (@sonialakhaleesi) on

3. Doorzichtige tassen

Dit is voor ons een groot vraagteken. Punt een: het is onveilig. Mensen kunnen letterlijk zien wat je bij je hebt, wat je een ideaal slachtoffer maakt voor zakkenrollers. Punt twee: waarom wil je dat iedereen ziet dat je een Louis Vuitton-portemonnee en een waterflesje van een of ander ingewikkeld doch minimalistisch Zweeds merk bij je draagt? We snappen het wel. Stijl, natuurlijk. Maar is het classy? Laat maar lekker in 2k18, vrouw.

View this post on Instagram

Love fall? #celineclearbag

A post shared by (JULIE) (@ju_reall) on

4. Bike shorts

Laten we eerlijk zijn. Als je geen Kim Kardashian heet, is de kans vrij klein dat je met dit broekje wegkomt. Sterker nog, ook als je wél Kim Kardashian heet is het een tricky kledingstuk. Natuurlijk moet je lekker dragen wat je wilt, en als dat voor jou betekent dat je graag rondparadeert in een koersbroekje dan moet je dat vooral doen, maar wat ons betreft mogen de bike shorts terug naar 2018 fietsen.

View this post on Instagram

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

5. Nepsproetjes à la 2018

Oké, deze was stiekem wel schattig. Sproetjes zijn nu eenmaal leuk dus we begrijpen dat je er graag je gezicht mee vol knalt. Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze ze laten tatoeëren. En nu komt de maar: het kan ook flink fout gaan.

Zo zijn er mensen die het verstandig leek zelf in de weer te gaan met henna, resulterend in een gezicht vol zwarte vlekken. Wat ons betreft mogen nepsproetjes an sich dus wel mee naar 2019, maar speel het op veilig met een wenkbrauwpotloodje.

View this post on Instagram

Don’t let your friends cut your hair kids

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on

Streetstyle: deze trends droegen jullie deze zomer massaal

Reageer op artikel:
Lang leve 2019 en zullen we deze trends dan lekker in 2018 laten?
Sluiten