Lesley
Lesley Fashion 19 mrt 2018

De trendkleuren voor 2018: van lichtgeel tot kermitgroen

We schreven eerder al welke tien trends je deze lente en zomer zeker moet uitproberen, maar er zijn ook een aantal trendkleuren die zeker in je kast moeten hangen dit seizoen. En die gaan van pastel tot erg fel.

1. Kermitgroen

Gebruik Kermit gerust als inspiratiebron, want kikkergroen is the way to go dit seizoen. Jassen, T-shirts, broeken en truien: het gras is duidelijk groener aan de overkant. Enne, waar kunnen wij dat ‘Let’s avocuddle’-shirt kopen?

trendkleuren

2. Lavendelpaars

Paars doet het elk jaar goed – in de winter zien we de donkere tinten terugkeren en in de lente neigen we eerder naar pastelvarianten. In 2018 zie je vooral veel lavendelpaars. Combineer de kleur het liefst met andere (lichte) kleuren, of eenvoudig met wit.

trendkleuren

3. Babyblauw

Lang niet alleen geschikt voor kinderkamers: babyblauw hoort deze zomer ook thuis in je kleerkast. Je ziet er meteen cute uit met deze kleur.

trendkleuren

4. Citroengeel

Heel wat beautybloggers zweren al een tijdje bij gele oogschaduw, maar daar blijft het niet bij. Geel vindt dit seizoen ook zijn weg naar jouw dressing.

trendkleuren

5. Tomatenrood

Vandaag is rood. Marco Borsato voorspelde deze trendkleur jaren geleden al. Rood moet je staan, maar de energieke kleur kan je outfit wel een leuke boost geven. Wij zijn fan!

trendkleuren

6. Chocoladebruin

Met chocolade kun je ons altijd blij maken, maar ook de kleur sluiten we graag in de armen. Chocoladebruin geeft je outfit sowieso een classy vibe.

trendkleuren

Refinery29

Reageer op artikel:
De trendkleuren voor 2018: van lichtgeel tot kermitgroen
Sluiten