Trend alert: de haarstrikjes maken een comeback en wij zijn blij

Fashion

Trend alert: de haarstrikjes maken een comeback en wij zijn blij

We zagen al speldjes, sjaaltjes en haarbanden, maar nu zijn ook de haarstrikjes terug van weggeweest. En als het aan ons ligt is deze schattige haartrend here to stay. 

Haarstrikjes voor iedereen

Vroeger liepen vooral kindertjes rond met strikken in hun naar babyshampoo ruikende haren, maar ook us volwassen vrouwen staan met deze trend. Zo’n strik geeft een simpele look meteen een upgrade en je bent er niet meer dan een minuutje aan kwijt.

Lintjes zijn er in verschillende kleurtjes en printjes, waardoor je eindeloos kunt combineren met je outfit. Haarstrikjes hebben een hoge schattigheidsfactor, maar ze kunnen ook prima bij een stoere look. De strikjes kun je in diverse kapsels verwerken en zo kun je blijven experimenteren. Denk aan een hoge staart of juist alleen een paar lokken.

Op zoek naar inspiratie? Wij hebben wat leuke strikjes op een rijtje gezet.

View this post on Instagram

HAIR SCARVES = The only answer to boring hair.

A post shared by KAXI (@kaxi.co) on

De sterren zijn ook fan van strikjes

Ook heel Hollywood loopt met strikjes in het haar. Op de rode loper hebben we deze look vaker gezien, dus dan weet je dat je goed zit. Niet alleen Emma Stone, maar ook Millie Bobby Brown en andere sterren zijn fan. Zij rocken deze trend en laten ons zien hoe je de strikken op een volwassen manier draagt.

haarstrikjes

Simpel toch? Voor slechts een paar euro heb je al zo’n leuk accessoire en is je outfit zo compleet.

Life hack: door deze simpele items lijkt je outfit plots heel fancy

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.