Voor €87 maak je een prachtige treinreis langs de Amerikaanse westkust

Voor €87 maak je een prachtige treinreis langs de Amerikaanse westkust

Amerika is fantastisch. Maar hoe kun je in hemelsnaam iets van het land zien als je maar drie weken vakantie hebt en geen rijbewijs? Gratis tip van je beste vrienden bij NSMBL: pak de trein. Zo maak je een prachtige treinreis langs de westkust vanaf €87. Wil. Je. Meemaken. Het wordt niet voor niets de mooiste treinrit van Amerika genoemd.

Treinreis langs de westkust van Amerika

Denk je alleen nog maar: tell me more? Dan geven we je bij deze meer informatie. Je kunt namelijk mee met de Amtrak Coast Starlight Train. Deze trein vertrekt dagelijks en begint in Seattle. Tijdens deze treinreis langs de westkust van Amerika zie je in 35 uur onder andere Portland en Sacramento voordat je eindigt in Los Angeles. Legendarisch.

Want hallo, dit wil je toch: “Het landschap langs de Coast Starlight-route is onovertroffen. De dramatische besneeuwde toppen van de Cascade Range en Mount Shasta, weelderige bossen, vruchtbare valleien en uitgestrekte oevers van de Stille Oceaan bieden een prachtig decor voor uw reis.”

Het mooiste uitzicht heb je gewoon vanuit je treinraam. De rit brengt je namelijk langs bergen, valleien en zelfs de Pacifische Oceaan. Zorg ervoor dat je genoeg geslapen hebt, want de dertig bestemmingen wil je natuurlijk wel gezien hebben.

View this post on Instagram

#Amtrak #coaststarlighttrain #pacific #ridethetrain

A post shared by Tyler Griese Art (@tylergrieseart) on

Prijs van deze fantastische reis

Je hebt het goed gelezen: de prijzen beginnen bij €87. Dat kan trouwens ook zo oplopen tot €275 als je graag een eigen bed en raam wil. Maar hé, dan heb je ook wat. Aan boord is er ook een heuse wijn– en kaasproeverij, dus vervelen is er niet bij. Wanneer gaan we?