De tortoise-print heeft zijn weg gevonden naar je nagels en wij zijn verliefd

Beauty

De tortoise-print heeft zijn weg gevonden naar je nagels en wij zijn verliefd

Van brillen tot oorbellen, de tortoise-print is plots alomtegenwoordig. Fan van? Lucky you, want nu kun je je ook uitleven met nagellak in dit leuke motiefje. 

Luipaardprintje 2.0

Had je je net helemaal in luipaardmotief gehuld, is de tortoise-print plots helemaal hot. Maar hey, da’s geen probleem want terwijl je panterobsessie zich prima leent voor kleding, is de tortoise net ideaal voor accessoires. Denk aan oorbelletjes, een bril … en nagellak met dit motief! En kijk maar eens hoe mooi dat laatste is.

Tortoise-print op je nagels

Het ziet er ontzettend moeilijk uit, maar eigenlijk kun je het prima zelf doen. Ga voor een lichtbruine onderlaag en plaats daar zwarte stippen op die je vervolgens zachtjes uitveegt, gemakkelijk toch? Er kan dus weinig misgaan bij het creëren van deze nailart én het is een uitkomst voor de mensen die niet altijd perfectionistisch zijn. Je kunt natuurlijk ook next level gaan en kiezen voor wat meer variatie, doe eens zot met groene accenten of glitterlijntjes bijvoorbeeld.

Even oefenen en jij hebt deze trend zo onder de knie. En trust us, je knalt hier gewoon allerlei andere dierenprintjes bij!

Sla je sla(n)g: doei luipaardprint, hier is de slangenprint