Alex
Alex Love & Life 15 aug 2019

Blow him away: 9 blowjob secrets die hij je waarschijnlijk nooit zelf zal vertellen

Of je het nu leuk vindt of niet, een bepaalde tactiek hebt of niet, soms doe je ook maar wat. Heb je je altijd al afgevraagd wat hij ervan vindt als je met je hoofd tussen zijn benen zit? Deze negen blowjob secrets zal hij je waarschijnlijk nooit zelf zal vertellen.

1. Een slechte blowjob bestaat (bijna) niet

Het is echt heel moeilijk om een blowjob te verpesten. Over het algemeen is het gewoon fijn voor hem. Kijk alleen uit met je tanden. Tanden zijn nooit een goed idee.

2. Soms dagdroomt hij een beetje

Een blowjob krijgen is voor hem simpelweg relaxen, het is een beetje te vergelijken met een massage krijgen. Het kan dus gebeuren dat zijn gedachten een beetje afdwalen, maar zolang hij niet in slaap dommelt, is dat alleen maar een compliment.

3. Geef ‘m even een heads-up

Laat even weten wat je plan is voordat je spastisch je hoofd wegtrekt als hij klaarkomt. Je moet natuurlijk helemaal zelf weten wat je doet met zijn zaakje, maar geef hem in ieder geval een kans zijn hand ervoor te houden, zodat hij niet in zijn eigen oog ejaculeert. Of in dat van jou. Daar wordt niemand blij van.

4. Zhe balls are zhe magic button

Aan de ene kant wil hij dat je dit weet for pleasure purposes, maar aan de andere kant is het feest veel te snel over als je er een beetje ballgame bij gooit.

5. Hij kan gewoon lekker luieren

Oké, de helft van het plezier voor hem is eigenlijk al het feit dat hij daar een beetje kan liggen met z’n handen onder zijn hoofd. Dat is eigenlijk toch ook het hele idee van een blowjob? Niks doen?

6. Hij houdt zich in

Waarschijnlijk had hij eeuwen geleden al klaar kunnen zijn, maar hij heeft het naar zijn zin, dus houdt hij zich in. Props voor jou.

blowjob

7. Hij heeft een geweldig uitzicht op … de bovenkant van je hoofd

Jij maakt je misschien zorgen omdat je je haar net niet gewassen hebt, maar eerlijk? Kan hem niks schelen. Is hij nu echt niet mee bezig.

8. Minder likken, meer zuigen

Ja, likken is leuk en lekker, maar het gaat er niet voor zorgen dat hij klaarkomt. Soort van te vergelijken met hoverboards. Huh, hoverboards? Ja. Leuk, maar als je echt ergens heen wilt, heb je toch echt een auto nodig.

9. Klaarkomen of niet?

Soms is het voor hem lastig inschatten of jij nu wilt dat hij klaarkomt, of dat het voorspel is voor the real deal. Net zoals wanneer jij iemands hand wilt schudden, maar hij of zij je een knuffel wil geven. Nu ja, eigenlijk meer dat jij een hand wilt geven en die ander klaarkomt in je mond. Beetje dat idee.

Lees ook: Zo geef je hem de handjob van zijn leven

Cosmopolitan

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Blow him away: 9 blowjob secrets die hij je waarschijnlijk nooit zelf zal vertellen
Sluiten