Jutta
Jutta Beauty 21 dec 2018

Hoe je zo min mogelijk moeite hoeft te doen om er mooi uit te zien

Als wij moeten kiezen tussen langer slapen of wenkbrauwen die on fleek zijn, hoeven we niet lang na te denken (dat gaat ons ‘s morgens sowieso niet goed af). Dat wij steevast voor een échte net-uit-bedlook gaan wil echter niet zeggen dat jij met een warrige haardos en uitgelopen mascara van de vorige avond de deur uit moet. Hier zijn zes tips voor langslapers die er toch mooi willen uitzien. 

1. De snelle beautyroutine: natuurlijke make-up

Dun laagje foundation, beetje blush en een vleugje mascara en you’re good to go. Master de natuurlijke make-uplook en je hoeft nooit meer extra tijd in te calculeren omdat je standaard vlekken maakt met je eyeliner.

Met deze tips word jij een pro in de no make-uplook – ongeacht je huidtype

2. De nóg snellere beautyroutine: neem permanente make-up

Als zelfs die vijf minuutjes je te veel zijn, kun je opteren voor permanente make-up zoals een lijntje boven je ogen of wimperextensions. Beetje duurder dan een mascara, maar time is money dus als je zo dagelijks vijf minuten wint ben je op lange termijn sowieso goedkoper af.

3. Leg je outfit ‘s avonds klaar

Zes keer van outfit wisselen is niet alleen vervelend wanneer je dringend naar je werk moet vertrekken, je doet future you echt geen plezier want zij moet dat straks allemaal weer opruimen. Kies voor je gaat slapen je kleren voor de volgende dag, zo maak je geen (oké, minder) modemissers en hoef je weer minder na te denken om halfzeven in de ochtend.

4. Gebruik een satijnen kussensloop voor je haar

Die is namelijk veel beter voor je lokken dan een katoenen sloop. Het zachte satijn maakt dat je haren minder over het kussen schuren en zo in de war geraken. En behold, je hoeft je haar niet eens meer te kammen ‘s morgens.

5. Gebruik alleen lippenstift

Met een kleurtje op je lippen op zie je er meteen verzorgd uit en dat is precies de bedoeling. Na deze snelle beautyroutine kun je meteen de rest van de producten in je make-uptasje overslaan en niemand die het doorheeft!

6. Laat je nagels doen

Een kleine investering voor een groot resultaat: ga langs een nagelstyliste. Je hoeft maar eens per twee à drie weken langs het nagelsalon te gaan om er altijd verzorgd uit te zien én da’s meteen fijne me-time!

Like eww: dit gebeurt er wanneer je je make-up niet verwijdert voor het slapengaan

Reageer op artikel:
Hoe je zo min mogelijk moeite hoeft te doen om er mooi uit te zien
Sluiten