Jutta
Jutta Love & Life 30 jun 2019

5 tips om seks op een festival beter te maken voor iedereen

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat is goed nieuws voor iedereen die van oncomfortabele seks met ongewassen mensen houdt! Nee serieus, seks op een festival is echt anders dan in een bed en er zijn wel een paar dingetjes waar je rekening mee moet houden. 

Bedek de boel

Er zijn nogal wat strafbare dingetjes die je kunt uithalen in je nakie. Een pijpbeurt in het midden van de camping is niet alleen vervelend voor voorbijgangers, maar geldt ook als openbare zedenschennis. Niet doen dus. Zoek een tent (bij voorkeur die van jou of van je partner) en geef daar van jetje.

Ssssst

Over die tent gesproken: de geluidsisolatie is er niet al te best en de kans dat ze ergens heel erg afgelegen staat niet al te groot. Een draagbare speaker kan helpen: luister naar K3 en doe het heeeeel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes.

Hou het proper

Als je spontaan aan het seksen slaat zul je na afloop glitter uit je vajayjay kunnen vissen. Not cool. Seks op een festival is hoe dan ook een beetje vies, maar met antibacteriële wegwerpdoekjes kun je het net ietsje hygiënischer maken.

Hou het veilig

Gebruik. Altijd. Condooms.

Seks op een festival? Hou het nuchter

Van een paar alcoholische versnaperingen wordt iedereen wat losser en dat is precies wat ervoor zorgt dat je sneller seks hebt op een festival. Maar hoe toerekeningsvatbaar ben je zelf als je te enthousiast in de rosé bent gevlogen? En hoe blij ben je de volgende ochtend met je beslissingen van de avond voordien? Hou een oogje op je girl squad en wees blij als zij het zelfde voor drunk you doen.

Lees ook: 10 items die je altijd al had moeten meenemen naar de festivalcamping

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 tips om seks op een festival beter te maken voor iedereen
Sluiten